Κυριακή 30 Μαΐου 2021

Πάρκο ποταμού στα Λειβάδια - φροντίδα και αποκατάσταση ζημιών


Φωτογραφίες: Φιλίτσα Στυλιανού


Σύλλογος Λειβαδίων ο "Άγιος Κωνσταντίνος"
Το πάρκο στον ποταμό από τις εργασίες αποχέτευσης έχει υποστεί μεγάλη ταλαιπωρία, ο Σύλλογος Λειβαδίων φρόντισε τα δένδρα να παραμείνουν ακμαία, αλλά τώρα πρέπει να καθαρίσει το πάρκο... Κάποιος από τους εργολάβους παράτησε τα βαρέλια με την πίσσα στην πλευρά που έχουμε φυτεύσει τα δένδρα. Παρόλες τις ενέργειες μας δεν βρήκαμε σε ποιον εργολάβο ανήκουν τα βαρέλια, ζητούσαμε σε διάφορους να έρθουν να τα πάρουν αλλά άκρη δεν βρίσκαμε... Από τη δύσκολη κατάσταση μας έβγαλε ο συγχωριανός μας Λευτέρης Χατζηθεοδώρου (Μάρμαρα - Μαρμάρινες Κατασκευές, Λειβάδια, τηλ.: 2282023708) που μετέφερε τα βαρέλια πίσω από το σπιτάκι. Βεβαίως το σωστό είναι να έρθει ο αρμόδιος να τα πάρει, μη μας μείνουν εκεί για πάντα, αλλά τέλος πάντων και έτσι κάνουμε δουλειά. 
Ευχαριστούμε θερμά Λευτέρη, να είσαι καλά!

email Συλλόγου Λειβαδίων:

3 σχόλια:

  1. Αφού δεν φροντίζουν να γράφουν στις υποχρεώσεις του εργολάβου την απομάκρυνση των κάθε λογής σκουπιδιών που δημιουργεί καλά να πάθουμε. Από μόνοι τους αυτοί όλοι δεν θα ασχοληθούν....δεν φημίζονται για την νοικοκυροσύνη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμείς θέλουμε να κάνουμε τη δουλειά μας, ντετέκτιβ δεν μπορούμε να γίνουμε. Μπορεί να χρησιμοποιήσουν την πίσσα αργότερα γιατί δεν έχουν τελειώσει με την αποχέτευση, αλλά και εμείς πρέπει να αποκαταστήσουμε το πάρκο. Ο εργολάβος κ. Ψαράκης ήταν πολύ προσεκτικός με τα δένδρα και γενικά πολύ συνεργάσιμος. Ο Σύλλογος μας έχει κοπιάσει και έχει ξοδέψει πολλά για να κάνει το σκουπιδότοπο ποταμό... πάρκο. Έκαστος εφ' ω ετάχθη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα στα όμορφα λιβάδια
    Έχει καταντήσει ο ποταμός των στεναγμών όλοι Αφήνουν Τα σκουπίδια τους κάποιος Από το Δήμο πρέπει να ξέρει ποιος είναι
    ένα μεγάλο πρόστιμο θα τον έκανε άνθρωπο
    Κανα δυο κάμερες σε έγκυρα Σημεία θα μας δείχνουνε ποιος είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή