Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

Τζώρτζης Καλλιβρούσης αθλητής Optimist του ΝΟΑ

Ο Τζώρτζης είναι αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου και Λειβαδιανός! Από τις επιδόσεις του τα φαίνεται πως τα πηγαίνει θαυμάσια! Του ευχόμαστε να διαπρέψει σε ότι επιθυμεί. Στο κείμενο που ακολουθεί η μητέρα του Μαρία Κουτσάκη περιγράφει την αγωνιστική πορεία του γιού της. Εύγε Τζώρτζη! Να σε χαίρονται οι γονείς και η όλη η οικογένεια! 

Τζώρτζης Καλλιβρούσης αθλητής Optimist του ΝΟΑ
Πάρος

Ο Τζώρτζης γεννήθηκε το 2009 και είναι μαθητής της Στ' Δημοτικού. Ξεκίνησε μαθήματα ιστοπλοίας το 2016 στη σχολή αρχαρίων του Ναυτικού Ομίλου 'Ανδρου και το Σεπτέμβριο του 2018 εντάχθηκε στην αγωνιστική ομάδα Optimist του ομίλου.

Έχει πάρει μέρος σε πολλούς Διασυλλογικούς Αγώνες, στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοϊας Νήσων Αιγαίου και Κρήτης στη Ρόδο το 2019, όπου και κατέκτησε την 3η θέση στην κατηγορία Optimist 11χρονα Αγόρια και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοϊας (Optimist) στα Χανιά το 2019.
Επίσης συμμετείχε στο 6ο Κύπελλο Optimist Νίκος Σαρικαβάζης το 2020 στην Αθήνα, όπου κατέκτησε την 3η θέση στην κατηγορία Αγόρια κάτω των 12 ετών. Μετά σταμάτησαν οι αγώνες.

Ο Ναυτικός Όμιλος Άνδρου είναι από τους λίγους ομίλους που διαθέτουν σύγχρονο, αγωνιστικού επιπέδου εξοπλισμό στους αθλητές του, πράγμα που καθιστά δυνατή τη συνεχή παρουσία των αθλητών του στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας ακόμη και κατάκτηση κυπέλλων. Η σκληρή προπόνηση στις δύσκολες καιρικές συνθήκες της Άνδρου, οργανώνεται και διεξάγεται από τον προπονητή του ομίλου κο Φώτη Σταυρίδη, ο οποίος καταφέρνει πραγματικά να κατακτά τη θέση του μέντορα των αθλητών.

Αυτά είναι τα συστατικά που δίνουν τη δυνατότητα στον όμιλο ενός τόσο μικρού τόπου να ανταγωνίζεται επάξια τα μεγαθήρια της Αθήνας και τους ομίλους της υπόλοιπης Ελλάδας.

Τζώρτζης Καλλιβρούσης αθλητής Optimist του ΝΟΑ
Κύπελλο Σαρικαβάζη, Αθήνα, που πήρε την 3η θέση

Τον Μάρτιο ο Τζώρτζης, με συνοδό τον προπονητή του, πήγε από τη Χώρα στο Γιαλό.
Το βίντεο μπορείτε να απολαύστε στο Facebook του ΝΟΑ: 


⛵️ Προπόνηση ιστιοπλοΐας
🏅 Αθλητής: G. Καλλιβρούσης 🏆 Προπονητής: F. Σταυρίδης
⏳ 1:58 non stop 📍 Από τη Χώρα στο Κόρθι 

Τζώρτζης Καλλιβρούσης αθλητής Optimist του ΝΟΑ

Τζώρτζης Καλλιβρούσης αθλητής Optimist του ΝΟΑ

Δεν είναι μικρό δα απλό να πάει κάποιος με ένα μικρό σκαφάκι από τον Όμιλο στο Κόρθι!

3 σχόλια:

  1. Καλημέρα στον Ανδριώτη αθλητή μας
    Καλημέρα λιβάδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολλα συγχαρητήρια στον Τζωρτζη με περισσοτερες επιτυχιες στην συνεχεια!!!συγχαρητηρια και στους γονεις του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολλά Συγχαρητήρια στον ίδιο τον αθλητή (και πιθανά συγγενή μου αφού έχω το ίδιο οικογενειακό επώνυμο και τόπο καταγωγής των προγόνων ενώ έχω φτιάξει και Οικογενειακό Δένδρο) και φυσικά στους γονείς που διαβλέποντας το ταλέντο του εμπιστεύθηκαν στην ηλικία αυτή την εμπλοκή στο δύσκολο Αθλημά μέσα την μεγάλη "Αγκαλιά" της θάλασσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή