Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021

Εμβολιασμοί για τους κατοίκους της Άνδρου 18-60 ετών

“Εμβολιαστείτε γιατί χανόμαστε” 
Πρέπει να πάμε τις ζωές μας παρακάτω και το εμβόλιο είναι ο μόνος δρόμος. Μην ρισκάρετε να νοσήστε, μην γίνετε αιτία να νοσήσει συνάνθρωπος σας. Δεν είναι ηθικό, καθόλου Χριστιανικό και πολύ εγωιστικό. Δεν υπάρχει το επιχείρημα "εγώ δεν βγαίνω από το σπίτι" αυτό μπορεί να ισχύει αλλά μη μου πείτε πως δεν μπαίνει και κανείς στο σπίτι γιατί δεν θα σας πιστέψω! (κάποιοι από εσάς μόνο μούνταβλοι δεν είσαστε!) Εμπρός, μαρς μπρατσάκια έξω και στο Κέντρο Υγείας!
💉 💉

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΔΡΟΥ 

Προς τους κατοίκους της Άνδρου

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες του Δήμου Άνδρου και σε συνεχή συνεργασία με τη Διευθύντρια του Κ.Υ. Άνδρου. Ευαγγελίας Λιαποπούλου, το Συντονιστικό Κέντρο ΓΕΕΘΑ και τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, ανακοινώνεται ότι άμεσα προγραμματίζεται ο μαζικός εμβολιασμός των μόνιμων κατοίκων Άνδρου (Έλληνες- Αλλοδαποί), ηλικίας 18 έως 60 ετών.

Όσοι έχουν τις παραπάνω προϋποθέσεις και επιθυμούν να εμβολιαστούν, μπορούν να το δηλώσουν μέσω του Δήμου Άνδρου, από την Πέμπτη, 15 έως και την Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021, μαζί με τα εξής στοιχεία:

1. Ονοματεπώνυμο (με κεφάλαια), όπως αναγράφεται στη Βεβαίωση ΑΜΚΑ,

2. ΑΜΚΑ. Όσοι δεν έχουν ΑΜΚΑ, θα πρέπει να προβούν σε διαδικασία έκδοσης προσωρινού Αριθμού.

3. Τηλέφωνο επικοινωνίας (κινητό ή/και σταθερό).

Τα στοιχεία μπορούν να τα δηλώσουν με τους εξής τρόπους:

Μέσω mail: Παρακαλούνται να τ’ αποστείλουν στο  koinonikaandros@gmail.com.

—Mέσω τηλεφώνου ή/και δια ζώσης (υποβάλλοντας αίτηση) στα εξής Δημοτικά/Κοινοτικά  Κτήρια:

1. Για τους κατοίκους Κορθίου και γύρω περιοχών: ΚΕΠ Κορθίου, τηλ.2282360320 και 2282360326, από τις 8 το πρωί μέχρι και τις 8 το βράδυ. Η εξυπηρέτηση θα γίνεται και το Σάββατο 17 Απριλίου 2021, από τις 8 το πρωί με τις 5 το απόγευμα.

Για τους κατοίκους Μπατσίου και γύρω περιοχών: ΚΕΠ Μπατσίου, τηλ.2282041343, από τις 8 το πρωί μέχρι και τις 8 το βράδυ,

Για τους κατοίκους Γαυρίου και γύρω περιοχών: Κοινοτικό Γραφείο Γαυρίου, τηλ. 2282360122 και 2282360101, από τις 8 το πρωί μέχρι και τις 8 το βράδυ. Η εξυπηρέτηση θα γίνεται και το Σάββατο 17 Απριλίου 2021, από τις 8 το πρωί με τις 5 το απόγευμα.

Για τους κατοίκους Χώρας και γύρω περιοχών: Νέο Δημαρχείο Άνδρου (κτήριο Βούλγαρη), τηλ. 2282360241, από τις 8 το πρωί μέχρι και τις 8 το βράδυ. Η εξυπηρέτηση θα γίνεται και το Σάββατο 17 και Κυριακή 18 Απριλίου 2021, από τις 8 το πρωί με τις 5 το απόγευμα.

Όσοι έχουν ήδη προγραμματίσει εμβολιασμό μέσω του Κέντρου Υγείας Άνδρου, δεν χρειάζεται να επικοινωνήσουν με τον Δήμο Άνδρου. Τα συγκεκριμένα ραντεβού θα πραγματοποιηθούν ως έχουν προγραμματιστεί.

Ανδριώτες και Ανδριώτισσες,

Από την πρώτη στιγμή των ανακοινώσεων της Κυβέρνησης για τα εμβόλια έναντι της Covid-19, ο Δήμος Άνδρου επεδίωξε και πέτυχε να ξεκινήσει πρόγραμμα εμβολιασμού και στο νησί μας.

Πρόκειται για ένα ακόμη μέτρο προστασίας και θωράκισης της Δημόσιας Υγείας.

Ένας ακόμη τρόπος να διακριθεί η Άνδρος ως ασφαλής προορισμός για όλους.

Η συμμετοχή στους εμβολιασμούς είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ομαλή, κοινωνική λειτουργία.

Με εκτίμηση,
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ

1 σχόλιο: