Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Απεβίωσε η Δέσποινα Λαμπριάδη

Σαν κεραυνός χθες το βράδυ μαθεύτηκε η θλιβερή είδηση... στην αρχή είπαμε πως δεν είναι αλήθεια, πως είναι λάθος... αλλά δυστυχώς δεν ήταν! Η αγαπητή Δέσποινα (1956-2021) έφυγε απροσδόκητα. 
Ακόμη και τώρα μας είναι δύσκολο να το πιστέψουμε. Η Δέσποινα... ένας καλός άνθρωπος, δασκάλα (διευθύντρια) για πολλά χρόνια στο Δημοτικό σχολείο Μεσαριάς. Υπήρξε πρόεδρος του Συλλόγου μας και ηταν πάντα πολύ κοντά στον Σύλλογο. 
Ηταν αγαπητή συγχωριανή, συγγενής, φίλη. Είχε ζωή μπροστά της, είναι κρίμα που χάθηκε... Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια της, ειδικά στην αδελφή της Ελένη, στον Γιώργο, στα ξαδέλφια της, στους συγγενείς. Αιωνία της η μνήμη. Είμαστε συγκλονισμένοι... Κρίμα... 

††† Η κηδεία θα γίνει 12.00 στην Παναγία της Κουμούλου στις Μαίνητες με την τήρηση των μέτρων για τον κορονοϊό, ο Σύλλογος Λειβαδίων σαν ελάχιστη τιμή για την προσφορά και το έργο της στο χωριό μας θα την συνοδεύσει στην εξόδιο ακολουθία με λουλούδια. Αν δεν υπήρχε η πανδημία θα είμαστε όλοι εκεί.

👥 Πολλές αγκαλιές στην Μαρία που αποχωρίζεται την αγαπημένη της θεία.

🖤 Είναι πολύ στενάχωρο να φεύγουν άνθρωποι που στις σχολικές αναμνηστικές φωτογραφίες ήταν παρόντες. Πέρα από την απώλεια των συγχωριανών, που έτσι κι αλλιώς είναι δυσβάσταχτη, οι σχολικές εικόνες είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες και χαραγμένες για πάντα στη μνήμη.

4 σχόλια:

  1. το Δεσποινακι...η δευτερη ξαδελφη,το καλο αφρατο κοριτσακι ,η δραστηρια γυναικα....μαζι στην ηλικια,μαζι στο δημοτικο,οι δυο μας μια....ολοκληρη ταξη στο Δημοτικο σχολειο Λειβαδιων !!σοκ για μενα αυτη η αναχωρηση ...βιαστηκες ξαδελφη....καλο σου ταιξιδι στο Φως..
    Κουερινη Μαρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. -Τίποτα δεν είναι πιο επίπονο από την αποχώρηση ενός αγαπημένου φωτισμένου καλοκάγαθου συχωριανού προσώπου από τα επίγεια στα επουράνια και εν μέσω Μεγάλης Εβδομάδος θα κάψω για σένα Δέσποινα αλλά δεν θα λυπηθώ γιατί ξέρω που πας.
    Θα προσευχηθώ για την ανάπαυση και γαλήνης της ψυχής σου.

    Καλή Ανάσταση αγαπημένη συχωριανή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα στα πονεμένα Και θλιμμένα λιβάδια
    Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια
    Πήγε να ανταμώσει το αγαπημένο της Μάκη που ήταν στην παρέα μας για πολλά χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεγάλο το σοκ, μεγάλη η απώλεια για την Άνδρο και την εκπαίδευση. άριστη σε όλα. Βιάστηκε πολύ να φύγει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή