Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

Απεβίωσε ο Κώστας Τσαμούλος


Χθες έφυγε από τη ζωή ο δάσκαλος Κώστας Τσαμούλος σε ηλικία 79 ετών. Ο Τσαμούλος ήρθε στο Δημοτικό σχολείο Λειβαδίων το 1972, διαδέχτηκε την Πίτσα Σκαλούμπακα - Μαρμαρά. Υπήρξε καλός δάσκαλος, κεφάτος παθιασμένος άνθρωπος, αιώνιος έφηβος, επαναστάτης και φιλόσοφος. Οι μαθητές-μαθήτριες του, τον θυμούνται με μεγάλη συμπάθεια και σίγουρα θα λυπηθούν πολύ με την είδηση του θανάτου. Ειλικρινή συλλυπητήρια στη σύζυγό του Ιωάννα, στον γιο Ζαχαρία τα εγγόνια, στους συγγενείς. Η κηδεία του θα γίνει στη γενέτειρα του Τρίπολη. Αιωνία του η μνήμη! 

⁂ ※⁂ ※⁂ ※⁂ ※
Την 25η Μαρτίου, πριν λίγες μέρες δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες από την παρέλαση της 25ης Μαρτίου 1973 (Δείτε ΕΔΩ) τα παιδιά του Δημοτικού Λειβαδίων με τον δάσκαλο τους Κώστα Τσαμούλο ποζάρουν μπροστά από το ηρώο της πλατείας Γηροκομείου. Συγκινητική σύμπτωση. Είδες δάσκαλε δεν σε ξεχνάμε!

5 σχόλια:

  1. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του! Οι άνθρωποι της καρδιάς μας δεν φεύγουν ποτέ και ούτε ξεχνιούνται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα στα όμορφα λιβάδια
    Πολλά συλλυπητήρια στην οικογένεια🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μας έγραψε κάποτε στον πίνακα τα λόγια του Μ.Αλεξάνδρου, όταν αναφερόταν στον δάσκαλο του τον Αριστοτέλη: « Στους γονείς μου οφείλω το ζην αλλά στον δάσκαλο μου το ευ ζην».
    Με αυτά θα τον θυμάμαι πάντα...
    Καλό σου ταξίδι δάσκαλε! Κ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Καλό σου ταξίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή