Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2021

Τηλεφωνική γραμμή βοήθειας COVID-19 στον Δήμο Άνδρου


Ο Δήμος Άνδρου εγκαινιάζει γραμμή τηλεφωνικής υποστήριξης για τον κορονοϊό. Πολύ σωστό μέτρο, φτάνει να υπάρχει κάποιος που να σηκώνει το τηλέφωνο! (γιατί αν είναι όπως οι τηλεφωνικές γραμμές των υπηρεσιών... ζήτω που καήκαμε!) 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ 

Μείνε σπίτι και τηλεφώνησε! Κανένας κάτοικος της Άνδρου μόνος του!

📞Τηλέφωνο υποστήριξης: 2282022021. Ωράριο λειτουργίας: 8 το πρωί με 8 το βράδυ. Μετά τις 8 το βράδυ, θα είναι σε λειτουργία ο αριθμός 6945263277, μόνο για εξαιρετικά έκτακτες καταστάσεις.

Στο πλαίσιο των μέτρων έναντι της COVID-19, ο Δήμος Άνδρου και οι κοινωνικές του Υπηρεσίες στέκονται δίπλα σε όλους τους νησιώτες. Το τηλεφωνικό κέντρο υποστήριξης και εμψύχωσης είναι στη διάθεση των πολιτών με σκοπό:

—Την ψυχολογική υποστήριξη και ενδυνάμωση
—Την αρωγή σε κατοίκους, που τίθενται σε καραντίνα λόγω κρουσμάτων Covid-19 και δεν έχουν άλλο τρόπο βοήθειας
—Την αρωγή σε κατοίκους, που αδυνατούν, αλλά πρέπει να μετακινηθούν
—Την αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων σε συνεργασία με τις ομάδες εθελοντών του ΣΕΔΑ, στις κατά τόπους Κοινότητες  και με λοιπούς φορείς, όπως ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ, ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ, ΕΚΑΒ, ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΛΙΜΕΝΙΚΟ.

ΥΓ. Παρακαλείσθε για συνετή και συνειδητή χρήση της τηλεφωνικής γραμμής στήριξης, για την ορθότερη εξυπηρέτηση των πολιτών, που χρήζουν πραγματικής ανάγκης.

Η ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΑΘΗΝΑ ΜΑΚΡΗ- ΚΟΖΑΝΙΤΗ 

2 σχόλια:

  1. Εμείς οι Ανδριώτες ντρεπόμαστε να πούμε πως είμαστε άρρωστοι το κρατάμε μυστικό μέχρι να φτάσει απροχώρητο πιστεύω να μην κάνουν Και τώρα με τον κορονοϊό

    ΑπάντησηΔιαγραφή