Στον ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟ της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ της Κυριακής των Βαΐων (1/4), Αφιέρωμα: Πάσχα στις Κυκλάδες. Ανάμεσα στους σεφ ο Δημήτρης Γιγίνης από το Κόρθι. gastronomos.gr
© gastronomos.gr |
Κουβεντούλες νόστιμες, ανδριώτικες gastronomos.gr
Στέλιος Παρλιάρος: Ο εθνικός μας ζαχαροπλάστης kathimerini.gr
Καλημέρα λιβάδια καλημέρα ανδρός
ΑπάντησηΔιαγραφήΜην βάζεις τέτοια διότι νηστεύουμε
Ναι αλλά πρέπει να προετοιμάσουμε και το Πασχαλινό τραπέζι. Το Πάσχα είναι η μεγαλύτερη γιορτή!
ΑπάντησηΔιαγραφή........και τι μου ήρθε στο νου, τώρα:
ΑπάντησηΔιαγραφήΚυριακή του Πάσχα πρωί, να ανοίγει η γιαγιά μου τον ξυλόφουρνο με τους Λαμπριάτες της γειτονιάς, να μοσχομυρίζει το δεντρολίβανο και στην αποκάλυψη της ροδοψημένης πετσούλας να αρχίζει η ΕΠΙΘΕΣΗ..............
Νομίζω ότι το OSCAR πηγαίνει στον Λαμπριάτη! (ελπίζω να σας κόλασα κι εσάς, χαχαχα)