Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Ιστορίες βαπορίσιας τρέλας

Βαπόρια έρχονται και πάνε, λίγα σταματάνε.
Σήμερα πάει το ANDROS να δέσει στο Γαύριο από Ραφήνα και δεν μπορεί να κρατηθεί από τον αέρα βγάζει μερικούς επιβάτες και οχήματα και φεύγει για Τήνο μαζί με τους υπόλοιπους Ανδριώτες (ευκαιρία να ανάψουν κερί στην Παναγία).
Πάει το SUPER FERRY και δένει, όμως έξω από το λιμάνι, αρόδου, περίμενε το ΘΕΟΛΟΓΟΣ που είδε και από είδε και την κάνει, χωρίς να δέσει στο Γαύριο... για Ραφήνα!  (Οι επιβάτες για Ανδρο πήγαν στη Ραφήνα για... καλαμαράκια)
Όσοι επιβάτες από την Ανδρο ήταν να φύγουν σήμερα για Ραφήνα περιμένουν το δρομολόγιο των 16.30 και τρώνε τυρόπιτες στο όμορφο Γαύριο (τους εύχομαι όλα να πάνε καλά).
Ερώτημα: Πόσο ώρα είναι το ταξίδι Ανδρος - Ραφήνα;
Συμπέρασμα: Όταν φυσά κάτσε στα αυγά σας. Όταν δεν φυσά έχετε περισσότερες πιθανότητες να ταξιδέψτε, γενικώς μην λέτε "φεύγω" αφήστε το αόριστα στο "θα φύγω" Αντε γεια! (ελπίζω να τα έγραψα σωστά όπως μου τα διηγήθηκαν, πολύ μπέρδεμα, δεν είναι εύκολο πράγμα).

Το ανωτέρω σημείωμα το έγραψα από διηγήσεις επιβατών που ήταν στην Ανδρο, όσοι λίγοι πάτησαν  Ανδρο κατατρόμαξαν και θα το θυμούνται για καιρό. Και τέλος πάντων όταν υπάρχει τέτοιος αέρας, όταν γίνονται μαντάρα τα δρομολόγια και επιβάτες κινδυνεύουν το Λιμεναρχείο τι κάνει;

Δείτε τα βίντεο που ανέβασε στο youtube ο Aggelos P
Γαυριο (λιμάνι) Άνδρου 31/08/2017 - Andros στροφή οριακά από την ξηρά
Γαυριο (λιμάνι) Άνδρου 31/08/2017 - Superferry II #1
Γαυριο (λιμάνι) Άνδρου 31/08/2017 - Superferry II #2

1 σχόλιο:

  1. Εκεί δείχνει αν είσαι καπετάνιε στην όχι Και οι δικοί μας καπεταναίοι είναι καλύτερη μπράβο της

    ΑπάντησηΔιαγραφή