Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Παιχνιδομαγειρέματα


Το χρώμα τ' ουρανού οταν το σούρουπο αγκαλιάζει το χωριό μας.


Χωρίς βιολί δεν υπάρχει γλέντι

Ο "γλυκός" Ντίνος Φωτεινάκης


Την Κυριακή 29 Μαίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η τελευταία αποχαιρετιστήρια βραδιά των Παιχνιδομαγειρεματων της Χαρίκλειας στα Λειβάδια. Την απονομή των βραβείων στους μικρούς σεφ έκανε ο γνωστός σεφ Ντίνος Φωτεινάκης που είναι βοηθός του Στέλιου Παρλιάρου στις Γλυκές Αλχημείες, ο οποίος πρόσφερε δυο ποδιές σε δυο τυχερούς σεφ. Το κρασί μπόλικο και το κέφι αμείωτο μέχρι αργά το βράδυ. Ο σύλλογος ανέλαβε την οργάνωση, το κρασί και την ορχήστρα. Το Δ. Σ. του συλλόγου ευχαριστεί θερμά την Χαρίκλεια, τον VangLouk, τον Λεωνίδα Κ. Γονέο, την Αρτεμις Ψαρρού, τον Αντώνη Γασπαρή, τον Γιάννη Περτέση, την θεία Μαρία, την Βιβή, την Ασπασία, την Χρυσούλα Β. και την Ρούλα και όλους όσους βοήθησαν στην επιτυχία της εκδήλωσης. και του χρόνου. Φωτογραφίες: Λωνίδης

11 σχόλια:

  1. ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΕΧΘΕΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ,ΜΠΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΜΠΡΑ ΒΟ ΣΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΨΟΡΑΧΗ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ newslt!!!ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ.ΔΕΝ ΜΑΓΑΡΙΖΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΤΑ ΒΙΤΣΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΟΥ!!!!ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλλοδαπη τον κοσμο εκει κατω δεν τον κατεβασαν ουτε τα βιτσια ουτε τα κομπλεξ...τον κατεβασε η απελπισια...

    σεβομαι απολυτα αυτον που λεει "ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ,ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ,ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΛΠ"

    θυμωνω ομως με τον αλλον (και εχω την παληκαρια να το λεω επωνυμα)που λεει "ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΣΑΝΤΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ GEY, ΓΙΑΤΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΝΕΡΑ ΑΚΡΙΒΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΗΠΟ!!!!!"

    οποιος θελει κατεβαινει οποιος ΔΕΝ θελει καθεται σπιτι του! επαναλαμβανω οτι αυτο που συμβαινει ειναι μαγικο και πρωτογνωρο για τον Ελληνα και ζητησα απλως να μην το μιζεριαζουμε και μαλιστα εκ του ασφαλους και δεν αναφερομαι σε εσενα απλα πηρα αφορμη απο αυτο που διαβασα απο εσενα!

    χωρις κατι προσωπικο
    Κουερινη-Ανυση Μαρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΙΧΛΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειρήνη Ημίν

    Πολύ όμορφες οι φωτογραφίες, μπράβο Χαρίκλεια, μπράβο σε όλους. Ο Ντίνος γλυκύτατος. Και του χρόνου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδικές φατσούλες! Υπάρχει κατι πιο όμορφο; Οχι!
    Ο blogger πάλι κάνει πάλι κορδελάκια, είδα κι έπαθα να "ανεβάσω" τις φωτογραφίες. Εχω βαρεθει να βάζω τον κωδικό μου σε κάθε κίνηση, θα τον ξεχάσω στο τέλος, χε, χε
    Τι χρώμα έχει ο Ανδριώτικος ουρανός...
    Μουρλια!
    Σε 2 βδομάδες έρχομαι!!!
    YES!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κορίτσια είναι τέλειες οι φωτογραφίες λυπάμαι που τόχασα !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κρίμα που δεν είμαστε εκεί....μπράβο να είσαστε καλά και να το επαναλάβετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. HTAN MIA YPEROXH ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ,ΚΑΙ ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ!!ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ,ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΑΚΙΑ,ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΙΤΕΣ!!ΜΟΥΣΙΚΗ ΧΟΡΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!!!ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή