Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Είν’ ένα χαρωπό ξεφάντωμα η ζωή*

Οι γιορτές που για μας τους μεγάλους με τα χρόνια ξεφτίζουν στα μάτια των παιδιών παραμένουν στις διαστάσεις της χαράς και της έκπληξης. Εκεί που θα έπρεπε να είναι για όλους. Ας γλεντήσουμε λοιπόν. Η ζωή είναι μικρή!
Φωτογραφία! Dina_koumpouli

8 σχόλια:

  1. Πω πω τσίκνα από που έρχεται καλέ ποιος άναψε κάρβουνα πρωί πρωί?ε?ποιος?Πιφφφφφφφφφφ ντουμάνι ποσών ,,, χε χε χε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΣΙΚΝΟΜΕΜΠΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΣΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΛΕΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΤΣΙΚΝΙΣΩ ΣΤΗΝ ΦΩΦΩ!!!!ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΒΓΟΥΝ,ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΣΑΚΙ ΓΙΑΤΙ Η ΕΜΥ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΝΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια σας,γεια σας άρχισε η καταιγίδα και το αστραποβρόντι!!!!
    Καλή Τσικνοπέμπτη σε όλους όσους την γιορτάζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Oι 10 ιδανικότερες πόλεις του κόσμου

    Λέω να την κάνουμε για Καναδά....

    Αν αναζητάτε έναν συνδυασμό περιβαλλοντικών προδιαγραφών, κράτους πρόνοιας, κουλτούρας και υποδομών, τότε θα πρέπει να μετακομίσετε στον Καναδά καθώς στη λίστα του περιοδικού Economist με τις ιδανικότερες πόλεις για να ζει κανείς, το Βανκούβερ ήρθε πρώτο για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά.

    Δεύτερη στη λίστα είναι η Αδελαΐδα και Τρίτη η Βιέννη...



    Ακολουθούν το Τορόντο, το Κάλγκαρι, επίσης πόλη του Καναδά, το Ελσίνκι ενώ τις επόμενες τρείς θέσεις καταλαμβάνουν πόλεις της Αυστραλίας και δέκατη έρχεται το Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας.

    Το Λος Άντζελες ανέβηκε στη λίστα και καταλαμβάνει την 44η θέση ενώ η Νέα Υόρκη βρίσκεται πιο χαμηλά στην 56η. Η πόλη του φωτός έρχεται 16η και η Οσάκα 12η.

    Εκπρόσωπος του περιοδικού δήλωσε ότι οι μεσαίου μεγέθους πόλεις έρχονται συνήθως πρώτες καθώς έχουν λιγότερο πληθυσμό και περιορισμένη εγκληματικότητα....
    http://totefteri.blogspot.com/2011/02/o-10.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+blogspot/Mdtyn+(%CE%A4%CE%BF+%CE%A4%CE%B5%CF%86%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%B9)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΛΙΓΟ ΟΙ ΧΤΕΣΙΝΟΙ ΚΑΠΝΟΙ ΛΙΓΟ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ, ΟΥΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ...
    ΦΕΥΓΩ ΤΟΤΕ ΚΙ ΕΓΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΩ ΛΙΓΟ ΤΗ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ ΜΟΥ.
    ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙΤΕ, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. PIGANE OLOI NA TSIKNIASOUN -MIA KAI EINAI TSIKNOPEMTH- XA XA XA ,PANTOS EGO PROSFERO XALVA KATSAROLAS MOLIS TON EFTIAKSA KAI EINAI ORAIOTATOS, NA SAS PERIMENOOOOO??

    ΑπάντησηΔιαγραφή