Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Ημερίδα της Εταιρείας Ανδρίων Επιστημόνων με θέμα το Ανδριώτικο λεμόνι


Η Εταιρεία Ανδρίων Επιστημόνων μας προσκαλεί στην Ημερίδα που διοργανώνει την Τρίτη 31 Ιουλίου 2018, στην Χώρα Άνδρου με θέμα "Στροφή στον πρωτογενή τομέα. Το ανδριακό λεμόνι". Στόχος της Ημερίδας, η ενημέρωση των κατοίκων του νησιού για τα οφέλη της καλλιέργειας του λεμονιού, το οποίο είχε συμβάλει στην οικονομική ανάπτυξη της Άνδρου -αποτελούσε μάλιστα εξαγώγιμο προϊόν- επί αιώνες και την αναγκαιότητα επανενεργοποίησής τους στην καλλιέργεια των "Ανδριακών λεμονεώνων".  Παράλληλα με τις εργασίες της Ημερίδας θα λειτουργήσει έκθεση με προϊόντα και δημιουργήματα εμπνευσμένα από το λεμόνι. 
Στο Δημοτικό Θέατρο της Χώρας Ανδρου. (Στις προσεχείς ημέρες θα ακολουθήσει το πρόγραμμα της ημερίδας)

3 σχόλια:

  1. Μακάρι να παρακολουθήσουν πολλοί,μήπως και γίνει κάτι γι αυτόν τον ''θησαυρό''του νησιού μας που πάει χαμένος...Για του λόγου το αληθές,λεμόνια εισαγωγής,δηλαδή ψυγείου με την ΄΄μυρωδιά''την ανάλογη,1.80 το κιλό και τα αντριώτικα χάμω να σαπίζουν,α ρε Ελλάδα .....καλά καλά θα μου πείτε κόστος κ.λ.π όλα θέλουν μελέτη και απόφαση ανθρώπων που θέλουν να ασχοληθούν με τον πρωτογενή τομέα.Μακάρι να βρεθούν......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε Άννα γιατί κάνει νούμερα η σελίδα σου και δεν παίρνει σχόλια;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα σχόλια πέφτουν βροχή στο facebook, η εποχή των μπλογκ έχει περάσει. Είναι δύσχρηστα τα μπλογκ ως προς τα σχόλια γιατί επιτρέπουν την "ανωνυμία" και πολλοί, μάλλον σωστά, ενοχλούνται από αυτό. Απλά εμένα συνεχίζει και μ' αρέσει το blogspot γιατί "ομαδοποιεί" τις αναρτήσεις, το facebook μου φαίνεται ένας κουβάς από αταξινόμητες πληροφορίες. Δεν ξέρω αν σε κάλυψε η απάντηση μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή