Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Εκδρομή του συλλόγου Λειβαδίων στον Φελλό

Η παραλία του Φελλού
Η Φιλίτσα σε ρόλο ξεναγού!
Η παραλία Φελλού βρίσκεται πολύ κοντά στο λιμάνι του Γαυρίου. Είναι μεγάλη και η αμμουδιά της γεμάτη με τεράστια αλμυρίκια που προσφέρουν υπέροχη δροσιά. Μετά το δροσερό μπάνιο γευματίσαμε στην "ταβέρνα του Ανδρέα" Φυσούσε απαλό αεράκι που έκανε την ζέστη μέρα ανεκτή.
  






Μετά το γεύμα πήγαμε για καφέ και γλυκό στον "Μπαρκαρούτσο" στο Γαύριο, στο όμορφο μαγαζί του Νώντα και της Βάγιας Αθανασίου. (Καλορίζικο και καλές δουλειές)




Ο Θόδωρος και η Χαρούλα Ζαννάκη στον ποταμό Λειβαδίων
Σύλλογος Λειβαδίων ο "Αγιος Κωνσταντίνος"
Ο σύλλογος μας έχει σκοπό και στόχο να κρατά τις παραδόσεις, να μοχθεί για το καλό του χωριού μας. Ο σύλλογος ενώνει και να φέρνει κοντά τους Λειβαδιανούς. Διοργανώνουμε γλέντια, εκδρομές, δράσεις, φροντίζουμε να διατηρείτε το χωριό μας καθαρό. Στην προσπάθεια αυτή χρειαζόμαστε όλα τα μέλη μας να είναι "ενεργά"... και παρόντα στην γενική συνέλευση της Κυριακής 5 Αυγούστου για την εκλογή του νέου Δ.Σ. Παρακαλούμε λοιπόν τα μέλη μας να δηλώσουν υποψηφιότητες στον πρόεδρο Λωνίδη Ισσαρη μέχρι 20 Ιουλίου 2018. (Το Δ.Σ του συλλόγου μας είναι επταμελές και οι υποψηφιότητες πρέπει να είναι εννιά. Υποψήφιοι μπορούν να είναι όσοι είναι εγγεγραμμένοι στο σύλλογο) Ο Σύλλογος, μας χρειάζεται όλους! Μην διστάζετε... δηλώστε υποψηφιότητα! Δεν είναι ιδιαίτερος κόπος, είναι χαρά και η πιο "αγνή" ασχολία με τα "κοινά" που τα τελευταία χρόνια μας έχουν όλους πληγώσει. 

1 σχόλιο: