Πέμπτη, 8 Μαΐου 2014

Το τυροκομείο Κρεβασαρά στην έκθεση "Ελλάδα γιορτή γεύσεις"


Στο Φεστιβάλ «Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις - Άνοιξη 2014» θα συμμετάσχουν περισσότερα από 120 γνωστά ονόματα του ανερχόμενου κύματος των μικρών Ελλήνων Παραγωγών που επελέγησαν για την ποιότητα των προιόντων τους από την γευσιγνωστική ομάδα του «Αθηνοράματος» και του athinoramaumami.gr, η οποία θεωρείται ως η πιο έμπειρη και καταξιωμένη στην Ελλάδα.
9,10,11 Μαίου 2014, Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων
Στην έκθεση συμμετέχουν τα Τυροκομικά Άνδρου Κρεβασαρά
Ο Νίκος Ασούτης μεγάλωσε στο Κόρθι, σε κτηνοτροφική οικογένεια και η τυροκόμηση ήταν στην καθημερινότητά του. Αποφάσισε να ασχοληθεί συστηματικά, φοιτώντας στην Τυροκομική Σχολή Ιωαννίνων. Πριν από τρία χρόνια δημιούργησε μαζί με την οικογένειά του το τυροκομείο Κρεβασαράς, τα τυριά του οποίου παρασκευάζονται κατά 80% με γάλα από τις δικές τους αγελάδες. Προϊόντα: πετρωτή, βολάκι, μαλακό φρέσκο τυρί, γραβιέρα αγελαδινή, κρασοτύρι, λαδοτύρι, κοπανιστή, φρέσκο βούτυρο elladagiortigefseis.gr