Θέλουμε να ενημερώσουμε τα μέλη του Συλλόγου και τους κατοίκους του χωριού, ότι στις 10 Δεκεμβρίου 2025 έγινε δεύτερη συνάντηση των μελών του Δ.Σ των Συλλόγων Λειβαδίων -Φαλλίκων - Βραχνού.
Τον Σύλλογο Βραχνού εκπροσώπησαν οι: Μαρμαράς Επαμεινώνδας Γραμματέας και Χαζάπης Βασίλης αναπληρωματικό μέλος .
Το θέμα της συνάντησης ήταν ο δρόμος πυροπροστασίας Φαλλίκων, Λειβαδίων και Βραχνού.
Με ομόφωνη απόφαση συντάχθηκε κείμενο το οποίο απεστάλη στις υπηρεσίες του Δήμου.
Στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Άνδρου, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2025, ήταν προς συζήτηση το θέμα του τοπικού πολεοδομικού Σχεδίου Άνδρου. (Τ.Π.Σ Άνδρου).
Μέσα σ’ αυτό το τοπικό πολεοδομικό Σχέδιο, υπάγεται και ο δρόμος πυροπροστασίας Φαλλίκων-Λειβαδίων-Βραχνού.
Το δημοτικό συμβούλιο πήρε ομόφωνη απόφαση, μετά από εισήγηση του Δημάρχου, για αναβολή της συζήτησης.
Η αναβολή κρίθηκε αναγκαία λόγω των συνεχιζόμενων προτάσεων και αιτημάτων που φτάνουν στην Τεχνική Υπηρεσία και τους μελετητές του Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου.
Εκ του Δ.Σ του Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου