Τρίτη 9 Ιουλίου 2024

Φωτιά, που ευτυχώς σβήστηκε έγκαιρα, στις Σκάφες - Λειβάδια

Χθες (08.07.2024) λίγο μετά τα μεσάνυχτα ξέσπασε φωτιά στην περιοχή Σκάφες (απέναντι από το κτήμα Καμπάνη, οικία Eva T. Bony) στα Λειβάδια. Ευτυχώς έφτασε έγκαιρα η πυροσβεστική, ο ΣΕΔΑ, καθώς και Λειβαδιανοί, έτσι η φωτιά περιορίστηκε. Έκαψε οικοδομικά υλικά, μαδέρια από παρακείμενη οικοδομή. Άγιο είχαμε! Η περιοχή είναι γεμάτη δρύες και ελιές, ένα συγκρότημα ενοικιαζόμενων σπιτiών, δύο οικίες, κ.ά

Ευχαριστήριο των οικογενειών Ν. Κοραχάη, Α. Κουτσούκου
Ο Νίκος και η Αννα Κοραχάη, ο Αντώνης και η Μαριλή Κουτσούκου ευχαριστούν θερμά όσους βοήθησαν χθες βράδυ στην κατάσβεση της φωτιάς. Πρώτα-πρώτα την Μαρία Περτέση και τον άντρα της Σωτήρη για την πολύτιμη βοήθεια τους. Χωρίς αυτούς τους δυο που βρέθηκαν εκείνη τη στιγμή στο δρόμο η φωτιά θα είχε κάνει μεγάλες ζημιές. Επίσης ευχαριστούν την Αστυνομία Άνδρου, την Πυροσβεστική, τον Νίκο Χαζάπη και τον ΣΕΔΑ που πήγαν γρήγορα στη φωτιά και έμειναν μέχρι να βεβαιωθούν πως όλα έχουν σβήσει. Τέλος τους κατοίκους των Λειβαδίων που έτρεξαν και βοήθησαν στην κατάσβεση. 

Οι ευχαριστίες της Εύας Τουρτόγλου-Bony
Η χθεσινή βραδιά ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για όλους όσους ήταν γύρω μας αλλά ιδιαίτερα για εμάς,  που έχουμε την ευθύνη αφού συνέβη στο κτήμα μας.
Ευχαριστούμε θερμά για την συμπαράσταση τους γείτονες μας Άννα και Νίκο Κοραχάη, και τους φίλους που έσπευσαν ταχύτατα  μέσα στη νύκτα για την κατάσβεση της φωτιάς.
Πρώτοι η Μαρία Περτέση και ο Σωτήρης Κόττη που είδαν την φωτιά από τον δρόμο και μας ξύπνησαν ο Σταμάτης και Γιάννης Μαραβελλής από τις Δρυάδες, ο Edmond  και ο γιος του Edisson Memma από το Μανιτάρι… και ο άγνωστος κύριος που είδε τη φωτιά από τον δρόμο και ανέβηκε.
Η επέμβαση τους βοήθησε να ελεγχθεί ταχύτατα και σχεδόν να σβήσει η φωτιά, όταν έφτασε η πυροσβεστική την οποία βεβαίως επίσης ευχαριστούμε. Τέλος καλό όλα καλά, χάριν της συνδρομής σας αποφύγαμε μεγάλο κακό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου