Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

Συμμετοχή Θεοδόση Σουσούδη στο Forum "Τεχνητή Νοημοσύνη - Το μέλλον της Αυτοδιοίκησης"

Θεοδόσης Σουσούδης - Δήμαρχος Άνδρου

Ήταν μεγάλη τιμή τόσο για τον Δήμο μας όσο και για εμένα προσωπικά η συμμετοχή στο 3ο Forum του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) με θέμα "Τεχνητή Νοημοσύνη - Ανθεκτικές πόλεις - Το μέλλον της Αυτοδιοίκησης", που πραγματοποιήθηκε στις 11 και 12 Μαρτίου στην συνεδριακή αίθουσα "Μίκης Θεοδωράκης" στην Αργυρούπολη, ύστερα από την τιμητική πρόσκληση του Προέδρου του ΣΠΑΥ και Δημάρχου Ελληνικού - Αργυρούπολης κ. Γιάννη Κωνσταντάτου, τον οποίο και ευχαριστώ θερμά! 

Τη δεύτερη μέρα του forum,  στο στρογγυλό τραπέζι, συμμετείχα ως ομιλητής στην ενότητα, "Οι σύγχρονες προκλήσεις στους νησιωτικούς Δήμους της χώρας και η ανάγκη προσαρμογής στην κλιματική αλλαγή". 

Παράλληλα, εκπροσωπώντας τον Δήμο Άνδρου, μαζί με 90 ακόμη δημάρχους συνυπογράψαμε την ιδρυτική πράξη του Δικτύου Πόλεων για την Πολιτική Προστασία, την Ανθεκτικότητα και την Αειφορία. 

Ο Δήμος της Άνδρου, στο πλαίσιο της συνεργασίας και της εξωστρέφειας, ενώνεται με Δήμους από όλη την Ελλάδα, σε έναν κοινό σκοπό, αυτόν της προστασίας του τόπου μας και της ανθεκτικότητας  απέναντι σε όλες τις σύγχρονες προκλήσεις του περιβάλλοντος και της κλιματικής αλλαγής.

Δημιουργούμε το μέλλον που μας αρμόζει!

ΠΗΓΗ: facebook.com/sousoudis

🌐 https://spay.gr/

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα καθώς και όλους τους εξαιρετικούς ομιλητές εδώ:
🌐 online.anyflip.com/mwpjh/gurh/mobile/index.html

1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα στα όμορφα λιβάδια από την όμορφη Νέα Υόρκη
    Ο δήμαρχος μας πάντοτε επί του έργου για το καλό του νησιού μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή