Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

Κοπή Βασιλόπιτας 2023 Συλλόγου Λειβαδίων στην Αθήνα

Μετά από δύο χρόνια απουσίας λόγω του Covid19 σήμερα κόψαμε την Αθηναϊκή μας Βασιλόπιτα και χωρίς υπερβολές περάσαμε εξαιρετικά! Ευχαριστούμε θερμά τους 120 Λειβαδιανούς, Χωραΐτες, Μεσαριανούς, Στενιώτες, Αποικιανούς και Βουρκωτιανούς που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ευχαριστούμε τους κ.κ. Βουρτση, Συρίγο και την κα Μονογιού που μας τίμησαν με την παρουσία τους, αλλά και τους κ.κ. Συρμαλένιο και Φόρτωμα που δεν μπόρεσαν να έρθουν αλλά έστειλαν τις ευχές τους (διαβάστε παρακάτω) Ευχαριστούμε τον κ. Γιάννη Μαλταμπέ και στην κα Δέσποινα Πρίνια. 



Τα γούρια έφτιαξε η Μαντούλα Μανδαράκα, τα γλυκά κεράσματα η Μίκα Στυλιανού. (φοβερά μελομακάρονα και κουραμπιεδάκια)


Τα Δώρα της λαχειφόρου.. πλούσια!
Μερικά από αυτά: τριήμερο ταξίδι με διαμονή δύο διανυκτερεύσεων στο Βόλο, πολλά ακτοπλοϊκά ατομικά και αυτοκινήτων για πέρα δώθε τον Καβοντόρο (στο σύνολο 14 ατομικά και 6 αυτοκινήτων), φουρτάλιες στη Φωφώ, κέρασμα στο BE TWINS στο Mall Athens, γεύμα στο εστιατόριο «Κουτούκι Καλυψώ», βιβλία από το Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή, την Καΐρειο Βιβλιοθήκη, γλυκά...



Ο Κουτσούκος πήρε πολλά κομμάτια Λειβαδιανών, θα τους τα δώσει μόλις πάει στην Άνδρο. (Αντώνη μην τα φας!)




Ο Άγγελος Συρίγος και ο Γιάννης Βρούτσης.



Κυριακή Λογοθέτη


Ρένα Τάττου


Σαν ζαβάκα, νομίζω πως θα την γλυτώσω από τις ιώσεις και φορώ μάσκα!
(είναι όμορφη μάσκα, συμφωνείτε;)


Κάτσε πίτα να σε φάω!



Ψάχνουμε τη νεολαία Λειβαδίων... να εδώ είναι και ποζάρει με τη μαμά Μαντούλα!


Ο Νίκος Γλυνός πήρε το κομμάτι των Ναυτικών.


Ο Γιάννης Μαλταμπές κέρδισε το φλουρί.


Κώστας Μουστάκας ή ασπροβιόλης!



Φωφωωωωω!


Όπως συνηθίζουμε προσκαλούμε όλους τους Βουλευτές Κυκλάδων, φυσικά τον Δήμαρχο, αντιδήμαρχο, έπαρχο και αυτό το κάνουμε για ένα απλό λόγο: είμαστε γνωστοί, φίλοι με κάποιους από όσους ασχολούνται με τα κοινά. Φροντίζουμε πάντα να μην είναι μονόπαντη η εκπροσώπηση γιατί ο σύλλογος μας δεν έχει πολιτική χροιά και ούτε πρόκειται να αποκτήσει στο μέλλον. 

Ο κ. Συρμαλένιος και ο κ. Φόρτωμας δεν μπόρεσαν να έρθουν στη Βασιλόπιτα και έστειλαν τα ακόλουθα μηνύματα, τους ευχαριστούμε θερμά.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου