Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

Μια μεγάλη αγάπη για την Άνδρο!

❤️ Stin Le Lous... me agapi! ❤️
Το γνωρίζουμε καλά, πως το νησί μας η Άνδρος "οι ξένοι" ή την αντιπαθούν σφόδρα ή την λατρεύουν με πάθος, ενδιάμεση κατάσταση δύσκολα βρίσκεται... πρόσφατο παράδειγμα η κυρία Majoie Le Lous που αποδεικνύει με πολλούς τρόπους την αγάπη της στην Άνδρο! Την ευχαριστούμε θερμά. Η καλοσύνη των ξένων τελικά βοηθά ποικιλοτρόπως! Κυρία Le Lous μου... δυνατά, δυνατά ❤️Andros, έτσι κυρία  Le Lous μου, οι μεγάλες αγάπες εδώ πληρώνονται!



Η αγαπημένη της Άνδρου
Η πολυεκατομμυριούχος φιλάνθρωπος France Majoie Le Lous, κληρονόμος της Laboratoires Fournier, του φαρμακευτικού γίγαντα που διαθέτει τις εταιρείες Urgo και Mercurochrome έδειξε για ακόμη μια φορά την αγάπη της για το νησί της Άνδρου. Η συγγραφέας και φιλάνθρωπος προχώρησε στη δωρεά διασωστικών εργαλείων προς το Πυροσβεστικό Σώμα για να επικουρήσει το έργο της Πυροσβεστικής της Άνδρου. Και δεν είναι η πρώτη φορά που στηρίζει την τοπική κοινωνία. Η Γαλλίδα δωρήτρια , η οποία έχει εξοχική κατοικία στον Πισωλιμιώνα, ανέλαβε προ τριετίας όλα τα έξοδα επισκευής του κτιρίου του Περιφερειακού Ιατρείου Γαυρίου στην Άνδρο και την αγορά του εξοπλισμού του ιατρείου. Αντιλαμβάνεται λοιπόν κανείς πως ο φιλελληνισμός της France Majoie Le Lous, δεν μένει στα λόγια, αλλά μετουσιώνεται σε πράξεις. Και για αυτό χαρακτηρίζεται ως και η αγαπημένη της Άνδρου.



Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Άνδρου
Παραλαβή Δωρεάς Διασωστικού Εργαλείου "COMBI TOOL RIT-TOOL E-FORCE3" προς το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Άνδρου, ευγενικής χορηγίας της Mrs France Majoie Le Lous και παράδοση αναμνηστικού πέλεκυ σε αναγνώριση της προσφοράς αυτής.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Mrs France Majoie Le Lous για την χορηγία αυτή, η οποία συμβάλει σημαντικά στη βελτίωση της αποστολής του Πυροσβεστικού Σώματος. Τέτοιες ενέργειες δείχνουν την εκτίμηση σας για το έργο που προσφέρουμε και μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε απρόσκοπτα αρωγοί στη τοπική κοινωνία.

 Δελτίο Τύπου 19.10.2022 

Δωρεά για τις υπόλοιπες μελέτες του κλειστού Γυμναστηρίου στο Γαύριο

Την πρόθεση της να χρηματοδοτήσει τις υπόλοιπες – απαιτούμενες μελέτες για την ολοκλήρωση του φακέλου του Κλειστού Γυμναστηρίου, γνωστοποίησέ εγγράφως στον Δήμο μας η κυρία Le Lous.

Συγκεκριμένα έκανε γνωστό ότι προτίθεται να χρηματοδοτήσει με το ποσό των εξήντα δύο χιλιάδων (62.000,00€) ευρώ τις μελέτες που απαιτούνται, όπως Μελέτη Εφαρμογής, Τεύχη Δημοπράτησης, ΚΕΝΑΚ, Έκδοση Πολεοδομικής Άδειας κτλ.

Η απόφαση πάρθηκε μετά από επαφές του Δημάρχου Δ Λοτσάρη με την κα Le Lous,  κατά τις οποίες της παρουσίασε την μέχρι τώρα πορεία της μελέτης και της ανέλυσε τι χρειάζεται να γίνει μέχρι την ολοκλήρωση του φακέλου.

Η κ. Le Lous έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή και αποφάσισε να χρηματοδοτήσει το υπόλοιπο των απαιτούμενων μελετών, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά πόσο κοντά βρίσκεται στην τοπική κοινωνία και πόσο προσπαθεί απ’ την πλευρά της να σταθεί αρωγός στις προσπάθειες του Δήμου μας.

Ο Δήμαρχος, Δ. Λοτσάρης εξέφρασε τις πιο θερμές του ευχαριστίες προς την κ. Le Lous, σημειώνοντας ότι η δουλειά που γίνεται από τον Δήμο μας κινητοποιεί ανθρώπους να προσφέρουν και να συμβάλουν στην ολοκλήρωση έργων και δράσεων που αναβαθμίζουν το Νησί μας. 

Θα ακολουθήσουν όλες οι προβλεπόμενες τυπικές διαδικασίες, ώστε άμεσα να αρχίσει η εκπόνηση των μελετών.

Ένα πολύ σημαντικό έργο για την τοπική κοινωνία μπαίνει πλέον σε οριστικό δρόμο ωρίμανσης και σύντομα ένας πλήρης φάκελος μελετών και απαιτούμενων αδειών θα έχει ολοκληρωθεί. 

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

1 σχόλιο: