Σάββατο 4 Ιουνίου 2022

Χειροποίητη λεμονάδα Άνδρου

Χειροποίητη συμπυκνωμένη λεμονάδα Άνδρου... από Ανδριώτικα λεμόνια!
Μια προσπάθεια τριών γνωστών Ανδριωτών επιχειρηματιών να αναβιώσουν ένα σπουδαίο μοναδικό προϊόν: το Ανδριώτικο λεμόνι! Ευχόμαστε όλοι οι Ανδριώτες να αγγαλιάσουν την προσπάθεια! Η λεμονάδα είναι ήδη γνωστή. Ευχόμαστε η επιχείρηση να είναι βιώσιμη και γιατί όχι... σύντομα Α.Ε.(οι στόχοι βήμα-βήμα, τα όνειρα άπιαστα) Εύγε σε όλους!



Η λεμόναδα βγαίνει σε παραλλαγές χωρίς, με ζάχαρη για όλα τα γούστα!
Είναι πολύ ωραία... και αν έχει την τύχη του AnDrop θα σκίσει. 

🍋🍋🍋
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ιδρύθηκε η εταιρεία με την επωνυμία "ΛΕΜΟΝΙ ΆΝΔΡΟΥ Ε.Ε. Η εταιρεία αποτελείται από τους βασικούς μετόχους των ΕΎΑΝΔΡΟΣ ΟΕ, ΑΝΔΡΟΠ ΕΕ, Ε.ΚΑΛΑΔΑΜΗΣ ΟΕ και είναι η επισφράγιση της συνεργασίας που έφερε η παραγωγή, κυκλοφορία της Λεμονάδας " Ευ Άνδρος". Σκοπός της εταιρίας είναι η ίδρυση και λειτουργία εργαστηρίου παραγωγής Λεμονάδας και συναφών προϊόντων, η απορρόφηση του μέγιστου δυνατού όγκου παραγωγής εσπεριδοειδων η ενίσχυση των δεσμών με τους παραγωγούς μέσα από ξεκάθαρες ανταποδοτικές συνεργασίες, συμφωνίες, η παρακολούθηση των εσπεριδοειδών με την κατάλληλη επιστημονική υποστήριξη για την πρόληψη ασθενειών, η παροχή οδηγιών, υπηρεσιών για την ορθολογική, φιλική προς το περιβάλλον χρήση μέσων προστασίας και λίπανσης. Αυτά και άλλα πολλά, βήμα βήμα με σεβασμό, σύνεση, σοβαρότητα, συνεργασία, εξωστρέφεια και αγάπη για την Άνδρο. 
Για την ΛΕΜΌΝΙ 🍋 Άνδρου
Βαρούτης Δημοσθένης, Καλαδάμης Ευάγγελος, Κοντομάρκος Γεώργιος.
Αντιγραφή από το Facebook του George Kontomarkos

🍋🍋🍋
Το androslivadia.blogspot.com χαίρεται να δημοσιεύει παρόμοιες ειδήσεις επιχειρηματικών κινήσεων στο πρωτογενή τομέα. Ότι προσπαθεί να αναβιώσει το ένδοξο παρελθόν της Άνδρου με νέα στέρεα υλικά... μας γεμίζει χαρά!

2 σχόλια:

  1. Καλημέρα στα όμορφα λιβάδια από την όμορφη Νέα Υόρκη
    Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά της εύχομαι μια καλή συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να την α[γκ]αλιάσουν την λεμονάδα οι Ανδριώτες....οχι ΑΓΓΑλιάσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή