Τρίτη 1 Ιουνίου 2021

Άνδρος-Νέοι Ορίζοντες: Το νερό νεράκι

Η Δημοτική παράταξη Άνδρος-Νέοι Ορίζοντες επισημαίνει τα προβλήματα, αυτή εξ αλλού είναι η δουλειά της αντιπολίτευσης να ασκεί κριτική! Αυτό το καλοκαίρι πρέπει να είμαστε όλοι προσεκτικοί  και πρώτος από όλους ο Δήμος. Είναι κρίμα να χάνεται πολύτιμο νερό από διαρροές και βλάβες.

 Άνδρος-Νέοι Ορίζοντες - Ανακοίνωση 

Το νερό νεράκι

Μπορεί να υπάρχει θέμα επάρκειας νερού, μπορεί οι αρμόδιοι του δήμου, να μην έχουν φροντίσει ώστε να καθαριστούν ακόμα πολλές δεξαμενές σε χωριά, μπορεί να μην έχουν φροντίσει ακόμα για τον καθαρισμό των πηγών, μπορεί να μη γίνεται σωστή συντήρηση σε κάποιες γεωτρήσεις, τουλάχιστον όμως οφείλει ο δήμος Άνδρου τις διαρροές νερού να τις επισκευάζει ΑΜΕΣΑ. 

Η διαχείριση της κρίσης του νερού από τους υπεύθυνους αιρετούς του δήμου, δήμαρχο και αντιδήμαρχους, είναι απαράδεκτη.

Παρακάτω στις φωτογραφίες φαίνεται από ανάρτηση δυσαρεστημένου πολίτη το μέγεθος της διαρροής και συγχρόνως στην άλλη φωτογραφία η έναρξη της διαρροής η οποία έχει ξεκινήσει τουλάχιστον τέσσερις μήνες πριν. 

Δεν φτάνουν οι κακοτεχνίες στη νέα "πανάκριβη" άσφαλτο, τώρα πρέπει να ξανασκαφτεί σε πολλά σημεία, γιατί απλά δεν υπήρξε καμία μελέτη για τις εργασίες που έπρεπε να προηγηθούν. 

Η κακότεχνη νέα άσφαλτος πλέον, εκτός από επικίνδυνη, κρύβει και πολλά προβλήματα, τα οποία όμως κάποια στιγμή "ανεβαίνουν στην επιφάνεια".

3 σχόλια:

  1. Ότι λάθη γίνονται από ψηλά το πληρώνει ο κοσμάκης και αυτό είναι αποδειγμένο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετσι λοιπόν να πουμε όλοι μαζί ένα μεγάλο μπράβο και να χτυπήσουμε παλαμάκια δυνατα στον δήμαρχο και στους λοιπούς αυλικούς που συνεχίζουν με μεγάλη επιτυχία το τίποτα των προηγούμενων πρεπει να είσαστε πολύ περήφανοι για όλο αυτό το λάθος που με τόσο κόπο διαχειρίζεστε .
    Αρκεί να κάτσετε στην καρέκλα το τι θα γράφει η ταμπέλα δεν σας αφορά η χλεύη θα σας ακολουθεί όμως για μια ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή