Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

Η πεζογέφυρα στο Νειμποριό χρειάζεται επισκευή


 ΑΝΔΡΟΣ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ 

Εδώ και αρκετούς μήνες έχει συσσωρευτεί τεράστιος όγκος άμμου κάτω από μεγάλα κομμάτια της πεζογέφυρας, στην παραλία της Χώρας, με αποτέλεσμα να έχει στραβώσει ο ξυλοδιάδρομος με κίνδυνο να σπάσει.
 Είναι κρίμα με τόσα χρήματα σε απευθείας αναθέσεις που έχουν ξοδευτεί να αφήνεται η πεζογέφυρα στη τύχη της. Είναι ένα έργο που κοσμεί το νειμποριό και είναι κρίμα να καταστραφεί.  
Ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος, πρέπει να δουν το θέμα άμεσα, τόσο της συντήρησης, όσο και της αφαίρεσης της άμμου και των μπαζών.

ΑΝΔΡΟΣ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

3 σχόλια:

  1. Καταστροφική μανία , μεταμφιεσμένη σε ¨έργα¨. Αρκεί να σκάβει η μπουλντόζα και οι απώλειες δεν έχουν καμμιά σημασία: είτε μιλάμε για βλάβες που προκαλούνται στους πολίτες είτε μιλάμε για ζημιές που προκαλούνται σε σε υποδομές. Ειδικά το τελευταίο πεντάμηνο σαν να μην μας έφτανε το ζόρι από την πανδημία είμαστε αντιμέτωποι με κατεστραμένους δρόμους κι ανοιχτές πληγές στα δίκτυα ύδρευσης. Α λ λ ά κάποιοι πουλούν τρέλα και πανηγυρίζουν για έργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα στην όμορφη Άνδρο από την όμορφη Νέα Υόρκη
    Δεν πιστεύω να έχουν απαίτηση από τον δωρητή Αυτού του έργου να κάνει και την επισκευή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαβάζοντας τα διάφορα νέα του νησιού μας βλέπω από τις μεριά της χώρας έχουμε πολλά προβλήματα
    Εάν πάρουμε παράδειγμα Κόρθι Γαύριο Μπατσι Δεν έχουν τα προβλήματα που έχουμε Απ’ τη μεριά της χώρας Υπάρχει απάντηση γι’ αυτό Και το ωραίο είναι πως ο αντιδήμαρχος και ο έπαρχος είναι Αντί μεριά της χώρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή