Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

Δυο κρούσματα covid19 στην Άνδρο


Ο Δήμαρχος Άνδρου Δημήτρης Λοτσάρης έγραψε στο facebook.com/dimitris.lotsaris για δυο ακόμη κρούσματα. Ετσι τα κρούσματα στην Άνδρο ανέρχονται συνολικά σε 8 (με επιφύλαξη θα περιμένουμε και την ανακοίνωηση του ΕΟΔΥ για να είμαστε σωστοί με το μέτρημα) Σε κάθε περίπτωση και επειδή ο κλοιός σφίγγει πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και πάντα μυαλωμένοι!

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΔΡΟΥ 

Σε συνέχεια ενημέρωσης από το ΚΥ. Δυο ακόμη συμπολίτες μας επιβεβαιώθηκαν θετικοί στον κρονοιο. Οι συμπολίτες μας προσήλθαν για εξέταση στο ΚΥ τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα. Αμμεσα ενημερώθηκαν οι στενές επαφές από την ίδια την οικογένεια αλλά και από την υπεύθυνη του ΚΥ. Οι συμπολίτες μας βιώνοντας το πένθος της απώλειας αυτή τη στιγμή έχουν να αντιμετωπίσουν και την ασθένεια.  Παρακαλώ τους πάντες να σεβαστούν τον διπλό πόνο που περνάει η οικογένεια. 

Η τελετή έγινε σε στενό κύκλο μια μέρα πριν οι δύο συμπολίτες μας βρεθούν θετικοί. Ο τόπος μας είναι μικρός, οι φιλικές σχέσεις καμία φορα ξεπερνούν τις οικογενειακές, δεν ενθαρρύνουμε αλλά κατανοούμε γιατί κάποιοι παρευρέθησαν.  

Οι υγειονομικές αρχές του νησιού μας βρίσκονται σε εγρήγορση.
Ας του βοηθήσουμε μαθαίνοντας από τα λάθη μας και ας τηρήσουμε πιο πιστα τα μέτρα.

1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα στα όμορφα χωριά της άνδρου
    Πιστεύω καθένας να κάνει αυτό που πρέπει να κάνει να φυλάγεται η παλικαριές δεν περνάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή