Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

Το νέο Δ. Σ. του Συλλόγου Λειβαδίων

Σύλλογος Λειβαδίων ο "Άγιος Κωνσταντίνος"
Την Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020, ώρα 21.00 συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα του συλλόγου Λειβαδίων τα επτά μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου από τις εκλογές της 2ης Αυγούστου 2020. Τα μέλη ομόφωνα αποφάσισαν την ανάθεση των αρμοδιοτήτων ως εξής:

Πρόεδρος: Φιλίτσα Στυλιανού
Αντιπρόεδρος: Μαντούλα Μανδαράκα
Γ. Γραμματέας: Άννα Βούλγαρη
Ταμίας: Γιώργος Μανάλης
Μέλος: Αντώνης Κουτσούκος
Μέλος: Ειρήνη Καρυστινού
Μέλος: Ειρήνη Μπανίκα

E-mail συλλόγου: sillogoslivadia@gmail.com
Facebook: Andros Livadia 

5 σχόλια:

  1. Τις ευχές μου στο νεό ΔΣ του Συλλόγου μας για καλή δύναμη στο εργο που αναλαμβάνει και συγχωρέστε με αλλά δεν μπορώ να μην ευχηθώ ιδιαιτέρως στην Πρόεδρο μας Φιλίτσα Στυλιανού,ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ .
    Και ενα ευχαριστώ προς όλους που ανέλαβαν και θα διαθέσουν απο τον προσωπικό τους χρόνο προς τον Σύλλογο,κάνοντας το καλύτερο που μπορούν για να εκπροσωπούν το χωριό μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο σας πάντα άξιοι και να είστε όλοι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα στα όμορφα λιβάδια
    Πολλά συγχαρητήρια σε όλους Καλή δύναμη και καλή επιτυχία
    Πολλά συγχαρητήρια στην καινούργια πρόεδρος μπράβο φιλίτσα Σου αξίζει ο τίτλος Εάν απαντάτε στο κλάδο της η καλύτερη αξία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δημήτρης Σπυρόπουλος8 Αυγούστου 2020 στις 7:29 π.μ.

    Συγχαρητήρια στην νέα Πρόεδρο κ. Φιλίτσα Στυλιναού και σε όλο το νέο Δ.Σ. Να έχετε υγεία, δύναμη, θέληση, αποφασιστικότητα κόντρα στις αντιξοότητες και να αναδείξετε περισσότερο τα όμορφα Λειβάδια, όπως πιστεύω ότι θέλετε. Καλή συνέχεια στο φετεινό καλοκαίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια σε όλο το Δ. Σ εύχομαι σε όλους υγεία, εισαστε όλοι μια εργατικοί παρέα, που θα κάνετε πολλά για το χωριό μας, καλή δύναμη σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή