Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Μουσικά εργαστήρια για τα παιδιά των Δημοτικών σχολείων Άνδρου

Η ΑΜΚΕ "Φίλοι Φεστιβάλ Άνδρου" διοργανώνουν μουσικά εργαστήρια για παιδιά του Δημοτικού, στο Γαύριο, Μπατσί, Χώρα. Η ΑΜΚΕ με αυτή της την ενέργεια θέλει για μια ακόμη φορά να τονίσει πόσο σημαντικό είναι η καλλιέργεια και εξοικείωση παιδιών και νέων στις "καλές τέχνες" Η ανταπόκριση γι' αυτό τον κύκλο είναι μεγάλη και ευχόμαστε οι μικροί μας φίλοι να απολαύσουν την διδασκαλία -παιχνίδι!


Το μουσικό εργαστήρι είναι μια διαδραστική, ζωντανή διαδικασία αλληλεπίδρασης. Με την  καθοδήγηση της μουσικολόγου Νίκης Μιχαλάκα έχει σκοπό να ξελογιάσει τους μαθητές των Α', Β' και Γ' τάξεων των Δημοτικών Σχολείων Άνδρου και να τους οδηγήσει σε οάσεις ακρόασης τραγουδιού, αυτοσχεδιασμού και δημιουργίας.
Τα μουσικά εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν σε αίθουσες σχολείων στο Μπατσί, Κόρθι και Χώρα, παρέχονται δωρεάν από την ΑΜΚΕ "Φίλοι Φεστιβάλ Άνδρου", με την υποστήριξη των εταιριών Fast Ferries, Goldenstar Ferries και τη στήριξη του Δήμου Άνδρου. Η διάρκεια τους είναι από τον Ιανουάριο έως και τον Μάϊο 2019 και το Σαββατοκύριακο 19-20 Ιανουαρίου θα ξεκινήσει ο πρώτος κύκλος.

Πρόγραμμα
Σάββατο 19 Ιανουαρίου
11:00-12:30 Δημοτικό σχολείο Μπατσίου (για μαθητές Γαυρίου & Μπατσίου)
16:00-17:30 Δημοτικό σχολείο Κορθίου (για μαθητές Κορθίου & Πίσω Μεριάς)

Κυριακή 20 Ιανουαρίου
10:00-11:30 Δημοτικό σχολείο Χώρας (για μαθητές Μεσσαριάς)
12:00-13:30 Δημοτικό σχολείο Χώρας (για μαθητές Χώρας)

festivalandros.gr/
facebook.com/festivalandrou/

1 σχόλιο:

  1. φανταζομαι για την παρατρηνση των μαθητων να στραφουν και στην μουσικη, ευγε στους διοργανωτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή