Την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019, 15.00 - 16.00 στο stage του "Μαγειρεύουμε Ελλάδα - Πίνουμε Ελλάδα" η γαστρονομική ομάδα Άνδρου παρουσιάζει αγροτική κουζίνα με την υποστήριξη των επαγγελματιών, παραγωγών & συλλόγων του νησιού. Η Ομάδα Γαστρονομίας Άνδρου «Άνδρος πέρα από..”
θα ταξιδέψει πίσω στο χρόνο και θα αναδείξει τις ρίζες της Ανδριώτικης κουζίνας.
Από την ομάδα της Άνδρου η Κατερίνα Ρεμούνδου (Ζοζέφ), ο Δημήτρης Γιγίνης (Sea Satin Nino) και η Χαρίκλεια Δανιόλου (Τα Σκαλάκια) Η Χαρίκλεια θα φτιάξει κουραμπιέδες με γλίνα και λεμονάδα. Θα εκπροσωπήσει επίσης τον σύλλογο Λειβαδίων ο "Άγιος Κωνσταντίνος".
facebook.com/expotrof
ΕΞΠΟΤΡΟΦ
Πάνω απο 300 Εκθέτες στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας. Πάνω από 300 Εκθέτες. Διαγωνισμός Μαγειρικής. Ιδιώτες & Επαγγελματίες.
expotrof.gr
Κέντρο Ξιφασκίας 1-4 Φεβρουαρίου 2019 (χάρτης εδώ)
θα ταξιδέψει πίσω στο χρόνο και θα αναδείξει τις ρίζες της Ανδριώτικης κουζίνας.
Από την ομάδα της Άνδρου η Κατερίνα Ρεμούνδου (Ζοζέφ), ο Δημήτρης Γιγίνης (Sea Satin Nino) και η Χαρίκλεια Δανιόλου (Τα Σκαλάκια) Η Χαρίκλεια θα φτιάξει κουραμπιέδες με γλίνα και λεμονάδα. Θα εκπροσωπήσει επίσης τον σύλλογο Λειβαδίων ο "Άγιος Κωνσταντίνος".
facebook.com/expotrof
ΕΞΠΟΤΡΟΦ
Πάνω απο 300 Εκθέτες στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας. Πάνω από 300 Εκθέτες. Διαγωνισμός Μαγειρικής. Ιδιώτες & Επαγγελματίες.
expotrof.gr
Κέντρο Ξιφασκίας 1-4 Φεβρουαρίου 2019 (χάρτης εδώ)
Καλημέρα λιβάδια από την όμορφη Νέα Υόρκη
ΑπάντησηΔιαγραφή