Σε λίγο τα χρώματα θ' αλλάξουν, τα τζιτζίκια θα αρχίσουν το μακρόσυρτο τραγούδι τους, τα φυλλώματα των δένδρων θα δροσίζουν τις αυλές και ο ουρανός θα βαφτεί στο μπλε του καλοκαιριού.
Σε λιγο καποια σπιτια θα ζωντανεψουν, ανοιγοντας τα παραθυροφυλλα τους.Σε λιγο το ανδριωτικο καλοκαιρι θα μπει στις γειτονιες με μυρωδιες απο φρεσκο καφε,φουρταλια, λυρακια, πουλακια τηγανητα .. Καλημερα Boul- Boul! K.K.
εχθες εκανα μια υπεροχη κολοκυθοπιτα!!θα παω διπλα Δημητρη,ελα να φας!!!δεν ξερω πως γινετε αυτο boul boul να βαζεις τα ιδια υλικα και να μην γινονται ιδια!Μανα ειναι μονο μια αρα το ιδιο ειναι και τα φαγητα που φτιαχνει!!!
Με το λάδι μπορεί να έχει να κάνει. Φυσικά με το χέρι. Η μάνα μου ήταν της παλιά σχολής. "Μια μαγειρεύει στο σπίτι". Προσπαθώ να φέρω τις εικόνες πίσω. Έτσι μαγειρεύω. Στα γεμιστά μάλλον φταίει ότι βάζω λίγο λάδι.
Το μαγειρεμα ειναι παντα μια ιεροτελεστια.Λες και μαζι με τα υλικα ανακατευονται και μνημες, διαθεση, αρωματα του χωρου..Το ιδιο φαγητο, μαγειρεμενο με τα ιδια υλικα, σ' αλλους χρονους, μ' αλλη διαθεση, γινεται διαφορετικο, το εχω διαπιστωσει.Κ.Κ.
Σε λιγο καποια σπιτια θα ζωντανεψουν, ανοιγοντας τα παραθυροφυλλα τους.Σε λιγο το ανδριωτικο καλοκαιρι θα μπει στις γειτονιες με μυρωδιες απο φρεσκο καφε,φουρταλια, λυρακια, πουλακια τηγανητα ..
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλημερα Boul- Boul! K.K.
Σωστά Κ.Κ. (μάλλον πρέπει να υπογράφεις Κ.Κ.Κ.) πολλά φιλιά
ΑπάντησηΔιαγραφήIΚαι εγώ θέλω κολοκυθάκια τηγανητά μαι σκορδαλιά
ΑπάντησηΔιαγραφήΣήμερα έφτιαξα κολοκύθια γεμιστά, αγαπημένο φαγητό που όμως ποτέ δεν το φτιάχνω όπως το έκανε η μάνα μου.
ΑπάντησηΔιαγραφήεχθες εκανα μια υπεροχη κολοκυθοπιτα!!θα παω διπλα Δημητρη,ελα να φας!!!δεν ξερω πως γινετε αυτο boul boul να βαζεις τα ιδια υλικα και να μην γινονται ιδια!Μανα ειναι μονο μια αρα το ιδιο ειναι και τα φαγητα που φτιαχνει!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜε το λάδι μπορεί να έχει να κάνει. Φυσικά με το χέρι. Η μάνα μου ήταν της παλιά σχολής. "Μια μαγειρεύει στο σπίτι". Προσπαθώ να φέρω τις εικόνες πίσω. Έτσι μαγειρεύω. Στα γεμιστά μάλλον φταίει ότι βάζω λίγο λάδι.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο λάδι,το γκάζι,η χαμηλή φωτιά και φυσικά ......το χέρι της μάνας.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο μαγειρεμα ειναι παντα μια ιεροτελεστια.Λες και μαζι με τα υλικα ανακατευονται και μνημες, διαθεση, αρωματα του χωρου..Το ιδιο φαγητο, μαγειρεμενο με τα ιδια υλικα, σ' αλλους χρονους, μ' αλλη διαθεση, γινεται διαφορετικο, το εχω διαπιστωσει.Κ.Κ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΟι παλιές έφτιαχναν γεμιστά σούπερ! Εμείς είμαστε "εναλλακτικές"
ΑπάντησηΔιαγραφήΚατερινούλα έλα το καλοκαίρι στην Ανδρο να μας κάνεις ένα ταψί να το φχαριστηθούμε!
ΑπάντησηΔιαγραφή