Σήμερα το περιοδικό ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ που κυκλοφορεί με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της Κυριακής, έχει 2 σελίδες παρουσίαση του τυροκομείου της οικογένειας Ασούτη στο Κόρθι, με τίτλο: Βολάκι Ανδριώτικο. Ο Ασούτης είναι θρύλος ανάμεσα στους Έλληνες τυροκόμους και τα τυριά του ταξιδεύουν μέχρι και τη Νέα Υόρκη. Στην Ανδρο μπορείτε να τα βρείτε στα σούπερ μάρκετ, στο Παραδοσιακό Παντοπωλείο Άνδρου στην αγορά της Χώρας, κ.α. Φτιάχνει επίσης εξαιρετικά σκληρά τυριά. Παράδειγμα προς μίμηση ο κ. Ασούτης, του αξίζουν πολλά μπράβο. Σχετικές δημοσιεύσεις:
fnl-guide.com/gr
e-kyklades.gr
athinorama.gr
—Τυροκομικά Άνδρου Κρεβασάρα, Κόρθι, τηλ. 22820 61304. Διαβάστε το άρθρο: gastronomos.gr, ή αγοράστε την εφημερίδα να το χαρείτε καλύτερα.
fnl-guide.com/gr
e-kyklades.gr
athinorama.gr
—Τυροκομικά Άνδρου Κρεβασάρα, Κόρθι, τηλ. 22820 61304. Διαβάστε το άρθρο: gastronomos.gr, ή αγοράστε την εφημερίδα να το χαρείτε καλύτερα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δεν επιτρέπονται νέα σχόλια.