Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Αγαπώ την Άνδρο, ανακυκλώνω

Ο Δήμαρχος Θεοδόσης Σουσούδης, έγραψε στο facebook: 
"Αγαπώ την Ανδρο... ανακυκλώνω! Νέο ξεκίνημα για την καθαριότητα. Προχωράμε για την λύση, που θα δώσει στο νησί μας νέα πνοή. Όλοι μαζί μπορούμε. Με την ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ λύνουμε κατά 60% το πρόβλημα. Συνεχίζουμε!!!"
Ο Δήμος ξεκινά μια σειρά από ομιλίες για ενημέρωση των κατοίκων γύρω από την ανακύκλωση. Οποιες όμως, ενέργειες να κάνει η δημοτική αρχή, όσα λεφτά να πέσουν (που δεν υπάρχουν) αν ο καθένας μας δεν κάνει ανακύκλωση στο σπίτι του τίποτα απολύτως δεν πρόκειται να αλλάξει με το τεράστιο και βρωμερό θέμα: σκουπίδια!  Πρέπει να πιστέψουμε πως το πρόβλημα δεν είναι "τ' αλλουνού" είναι δικό μας. Και το χαρτάκι της τσίχλας στην ανακύκλωση! Δήμαρχε μαζί σου.

3 σχόλια:

  1. ο ογκος των σκουπιδιων ειναι ανακυκλωσιμος!!!θα πρεπει να το καταλαβουμε πολυ καλα!!!γατακια,σκυλακια εχουμε οι περισσοτεροι αρα φαγητο που δεν θελουμε το δινουμε σε αυτα,αρα τι μενει????Καλημερα απο την Ανδρο που ο ηλιος προσπαθει να βγει και τα συννεφα δεν τον αφηνουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ μαζί σου, πολύ λίγα πράγματα δεν ανακυκλώνονται, πρέπει να γίνει συνείδηση σε όλους. Ο καιρός και στην Αθήνα παίζει κρυφτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kalimerasas ap to ksanaximoniatiko nj.

    kai ego LOVE tin androsmas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή