Για 2 μπουκάλια των 750 ml:
1 κιλό βύσσινα, ώριμα
1 λίτρο καλής ποιότητας κονιάκ (Μεταξά 5αρι η 7αρι)
1 κιλό ψιλή ζάχαρη
4 - 5 καρφάκια γαρίφαλο
1 μεγάλο ξυλάκι κανέλας
Λιώνουμε την ζάχαρη ανακατεύοντας τις γυάλες κάθε μέρα και από λίγο, μετά βάζουμε τα μπαχαρικά, το κονιάκ και αφήνουμε τις γυάλες να ξεκουραστούν στον ήλιο για 30-40 ημέρες. Το λικέρ είναι έτοιμο. Στην υγειά μας. (την συνταγή έστειλε μια μυστική φίλη του Blog)
Λικερ βύσσινο,αγαπημενο!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑλλά αυτά τα βλέπω στη σκιά.....γρήγορα στον ηλιο....χωρίς ήλιο δεν κάνουμε τίποτα....
Πολύ ωραίο το λικέρ βύσσινο αλλά ποιο καλή η βυσσινάδα παγωμένη.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλημέρα.
Καλημέρα, φυσάει; φυσάει;
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλημέρα Καντάφη
ΑπάντησηΔιαγραφήΔεν φυσάει και εχει πολύ ζέστη.....
ΑπάντησηΔιαγραφήΑααααααχ,τυχεροί ορισμένοι.......
Φυσάει λίγο, αλλά πρωί πρωί έχει αρκετή ζέστη και έρχεται περισσότερη.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλημέρα.
Ελάτε στο Γιαλό έχουμε ωραία δροσούλα, φυσάει βοριαδάκι σας περιμένουμε. Κερνάμε και καφέ!! ΚΟΡΘΙΑΝΗ
ΑπάντησηΔιαγραφήThe time is coming!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕιδα την ανακοίνωση του συλλόγου.....
ΑπάντησηΔιαγραφήκαι ποιοι ειναι οι υποψήφιοι?????
Κορθιανή ευχαριστούμε πολύ για το κάλεσμα,μακάρι να μπορούσαμε να ερθουμε.....