Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Paraporti beer


Ωραία μια μπυρίτσα στην ακρογυαλιά, αλλά γιατί να μείνει στους αιώνες το κουτάκι; Κρίμα! Στην άμμο μόνο βότσαλα άντε και κανένα ξυλάκι από παγωτό πρέπει να μένουν πίσω μας. Σωστά;

20 σχόλια:

  1. Για την Ελλάδα ρε γαμώτο

    Χθες παρακολουθούσα υπνωτισμένα Βουλή από τον καναπέ, δηλ. περισσότερο κοιμόμουν παρά έβλεπα. Οταν τελικά αποφάσισα να σηκωθώ και να πάω στο κρεβάτι "έπεσα" πάνω στον Πάγκαλο και σε όλη την βαβούρα που έγινε. Θέλω να πω τα εξής:
    Ο Πάγκαλος πρέπει να φύγει ή να το βουλώσει για πάντα. Ας του βάλει κάποιος μια κάλτσα στο στόμα. Είναι βλαμμένος και επικίνδυνος.
    Το θέαμα του κοινοβουλίου με τους βουλευτές να "συνορίζονται" τον βλαμμένο είναι κάτι παραπάνω από θλιβερό είναι επικίνδυνο. Στο χείλος του γκρεμού τα κόμματα δεν μπορούν να συμφωνήσουν στο απλό: να σωθούμε πρώτα και μετά συνεχίζουμε τους τσακωμούς.
    Είναι λοιπόν προδότες, είναι μικρού αναστήματος ανθρωπάκια που έχουν βρεθεί να διαχειρίζονται μια τεράστια κρίση για την πατρίδα και είναι μικρόψυχοι, δειλοί, ανίκανοι. Στριφογυρίζουν ανάμεσα στα συμφέροντα τους και στις στρατηγικές νίκης του κόμματος που εκπροσωπούν. Να τα χέσω τα κόμματα. Είναι προδότες και πρέπει να τους στείλουμε σπίτια τους, στο μικρόκοσμο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φυσικά μετά τόση τσαντίλα είδα και έπαθα να κοιμηθώ. Σήμερα έχω "σφιχτό" 12ωρο και να δούμε πως θα την βγάλω. Εντάξει δεν είναι η πρώτη φορά....
    καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φυσικά η ψήφος εμπιστοσύνης ήταν αναμενόμενη. Ας ήταν όμως κάποτε να δω περισσότερα κουκιά από τον αριθμό των βουλευτών της πλειοψηφίας ή ακόμη και λιγότερα.
    Όλο φωνές είναι, βαβούρα, τσαλίμια και όταν έρθει η ώρα το κουκί στο σακούλι με πειθαρχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απόλυτο δίκιο boulitsa.
    Καλημέρα.

    Κάποτε λέγαμε καλημέεεεεεεεεεερα όλο χαρά,τώρα..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ ΕΛΕΓΕ ΧΘΕΣ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΔΟΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ!!!ΓΙΑΤΙ ΡΕ Μ....Α ???ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ,ΕΝΑ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ????ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ,ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.
    ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ.

    ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ: ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ (ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ) ΣΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΕΦΕΥΓΕΣ ΜΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ (!!!) ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΟΥ ΜΙΣΘΟ.
    ΠΡΑΓΜΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ...
    ΒΕΒΑΙΑ, ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σαν το κουτάκι της μπύρας στη φωτό μας έχουν αδειάσει και τσαλακώσει...Το μόνο που περιμένουμε τώρα ειναι ενα χέρι να μας πάει στο σωστό κάδο!!!!
    Καλημέρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ... και τι θράσος!
    Να παίζουν την κολοκυθιά με τόσο κόσμο στην πλατεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν ήσασταν ιδιοκτήτης μίας μεγάλης επιχείρησης, θα αναθέτατε ποτέ τη γενική διεύθυνση στον Γιώργο Παπανδρέου; Μπορείτε να φανταστείτε τον Σαμαρά σαν κάτι καλύτερο από υπεύθυνο μάρκετινγκ μικρομεσαίας εταιρείας; Θα προσλαμβάνατε για ιδιαιτέρα γραμματέα σας τη Φώφη Γεννηματά;

    http://www.lifo.gr/mag/columns/4069
    Νίκος Δήμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κουτρουλό τέλειο αυτό που έγραψες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΙ ΓΕΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΗΡΕ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΞΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΩΝΑΖΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΟΙ,ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. http://www.youtube.com/watch?v=tVNjrnrzcaY&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. μια ομορφη σελιδα στο blog σημερα....και μου αρεσει ΦΟΒΕΡΑ το αφεντικο θυμωμενο...αν ημουν αντρας θα την ειχα ερωτευτει και μονο για τον θυμο που βρηκε ρωγμη και αναβλυσε!

    "ας του βαλει καποιος μια καλτσα στο στομα"

    ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!! Η ατακα ......


    καλη συνεχεια .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ευχαριστώ Καψοράχη μου-μου-μου
    είμαι ακόμη στη δουλειά. Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλημέρα από την Άνδρο με το μελτέμι της. Μας παίρνει και μας σηκώνει σήμερα ο αέρας. Το κύμα που έχει το Παραπόρτι θα παρασύρει το κουτάκι της μπύρας στη θάλασσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. KALHMERA ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.ΥΠΟΠΤΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ???ΟΧΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!ΜΑΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΖΗΛΕΥΟΥΝ!!!ΑΣΕ ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΦΥΣΑΕΙ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΛΙΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΠΟΥ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
    ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ BOUL-BOUL ΓΙΑ ΟΛΑ!
    ...και η παραλια μας, ενας μικρόκοσμος είναι, τελικά μου φαίνεται όλα είναι ΚΑΙ θέμα αισθητικής, απο την πολιτική ...έως τα...σκουπίδια!
    ...
    ...
    ...ή μήπως είναι το ίδιο πράγμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλημέεεεεεεεεεεεεεεεερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. i vromia tis politikis stin ellada oyte me tifona den katharizi ti na kani ena meltemaki .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δεν μιλάμε για μελτεμάκι εδώ Q.Silver, μιλάμε για 8άρι γεμάτο και την Κυριακή ίσως και 9άρι. Πως να πας για μπάνιο με τέτοιο καιρό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή