Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Τα Λειβάδια... χθες!


Ο φίλος μας Δημήτρης μας έστειλε αυτή την φωτογραφία του Χωριού μας που "τράβηξε" χθες το πρωί. Άλλες φωτογραφίες εδώ

43 σχόλια:

  1. Καλημέρα,τι όμορφες φωτογραφίες!!!!!
    Λές και είμαστε εκεί και περπατάγαμε στη χώρα,λίγο άδεια,βέβαια,λίγο ήσυχη...
    Που θα πάει θα γεμίσει πάλι και θα είναι δύσκολο να κατέβεις προς τον Πλάτανο για καφεδάκι,θα κουτουλάς επάνω σε γνωστούς αλλά και αγνώστους.
    Και θα γίνετε χαμός για μια θέση στα καφενεία,αχ, που θα πάει κοντεύει το καλοκαιράκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα από τη συννεφιασμένη Άνδρο. Αυτή τη όμορφη θέα βλέπω κάθε πρωί που περπατάω και σκέπτομαι οτι ειμαι τυχερή που έχω αυτή την δυνατότητα. Κουτρουλό και τώρα είναι όμορφα εδω έστω και ήσυχα. Το καλοκαίρι ο χαμός που επικρατεί με κουράζει. Καλή μέρα να έχομε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ...
    ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΙΟΥΝΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΑΝΙΚΟΙ ΜΗΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΟΜΟΡΦΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΥ ΒΑΒΟΥΡΑ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δάσκαλε με ταξίδεψες.............
    Η μουσική και οι φωτογραφίες ........μου ΄λάφρυναν την ψυχή και την σήκωσαν στα σύννεφα...........
    Να΄σαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 19 ΜΥΡΙΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΤΖΟΚΕΡ ... ΑΧ ΑΧ ΑΧ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. To μεσημέρι θα βάλω κι άλλες φωτό στο blog. Πάντως η αντριώτικη φύση με υποδέτηκε με το πιό φανταχτερό της φόρεμα χτες. Ενα ανάβλεμμα είχα της ψυχής μου βλέποντας τις ομορφιές. Θέλησα να μείνω κι άλλο μα το καθήκον βλέπετε... Και η νοστιμότατη φρουτάλια στα σκαλιά δίπλα από την Παναγία κόλαζε σκέψη και στομάχι... Ετοιμος ήμουν να παραγγείλω κι άλλη. Δυό κοτζάμ νοματαίοι είμαστε οι επισκέπτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εγω το Πασχα εκανα μπανιο με φουρταλια!!!!!

    ποσων δουλειααααα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΠΡΑΒΟ, ΠΑΙΔΙΑ! ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ, ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΩΡΑΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΠΟΣΩΝ ΦΟΥΡΤΑΛΙΕΣ (Κ.Λ.Π Κ.Λ.Π.)!!
    Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. kΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ,ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 9 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 12@30 ΕΙΜΟΥΝΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΜΠΟΡΩΝ!!ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ.ΑΝ ΠΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΙΑ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καλε τι ειναι αυτα που λες!!!!
    αρση μονιμοτητας.....μαγικη φραση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. http://www.youtube.com/watch?v=lLcuuSfkDDs
    Εφυγε και ο Μάνος Ξυδούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΨΟΡΑΧΗ,ΟΛΑ ΚΑΛΑ??ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΚΟΥΓΑ ΤΗΝ ΥΠ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ ΗΒΑΣΗ ΑΠΟ 10 ΠΗΓΕ 5,ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ!!!ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΑ!!!!ΑΧ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΨΟΡΑΧΗ Η ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ Η Α!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. καλα Αλλοδαπη μου (που γινεσαι και Α!)
    ναι το μελλον των παιδιων μας διαγραφεται λαμπρο! και που να μπει στη σχολη ο γιος σου!...προχθες ο δικος μου εδωσε μαχη σωμα με σωμα (κυριολεκτω..τα παιδια ποδοπατηθηκαν!)για να γραφτει σε μαθημα που για 1000 παιδια υπηρχαν 120 θεσεις στα εργαστηρια...οι δε κομματικες νεολαιες επαιρναν τα χαρτακια 5-5!
    ο δικος μου φυση και θεση δεν μπηκε σε νεολαια κομματος! αρνηθηκε απο την αρχη! και το πληρωνει!να φανταστεις οτι 4 χρονια τωρα μαχεται για την εγγραφη του και αλλα πολλα...οι σχολες ειναι μπουρ@@@α με το συμπαθειο....αυτα οι κρατουντες και οι εξουσιες δεν τα βλεπουν!!!!απο παχια λογια ομως!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οι κομματικές νεολαίες κάνουν ότι θέλουν στις σχολές.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. τελικα τα κομματα παντα κακο κανουν στα πανεπιστημια και στις σχολες(και αλλου φυσικα!)...ας μου βρει καποιος κατι που ειναι καλο!και οταν μιλω για κομματα εννοω ΟΛΑ τα κομματα!
    πραγματικα δεν υπαρχει μεγαλυτερος φασισμος να θελει καποιος να σπουδασει και να τον ταλαιπωρουν και να του τρωνε χρονο απο την ζωη του επειδη δεν προσκυνα και δεν κομματικοποιειται!!!και μιλαμε επαναλαμβανω για ΟΛΑ τα κομματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Συμφωνώ απόλυτα Καψοράχη αλλά την πελατεία από εκεί την συλλέγουν ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. α)ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΦΟΡΕΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ (ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ). ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΝΕΟΛΑΙΟΙ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ, ΑΥΡΙΟ ΣΥΝΗΘΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ! ΑΝ ΨΑΞΕΤΕ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ...ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΟΥΣ!

    Β) ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ; ΤΑ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΚΠ/ΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

    Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιατί, αναρωτιέμαι αν όλοι αυτοί που θέλουν να κυβερνήσουν ένα κράτος ξέρουν τι θα πει απλή λογική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ήδη ανάρτησα στο blog μου κι άλλες φωτό από τη χώρα για να σας ταξιδέψω κι άλλο. Δείτε το χρώμα του ουρανού στη φωτό του ηρώου της κεντρικής πλατείας. Αν τούτη η απόχρωση του μπλε δεν είναι προνομία της φύσης για το νησί, τί είναι; Αύριο θα δείτε κι άλλες φωτό. Να ταξιδέψτε άναυλα προς το νησί. Και μη ξεχνάτε. Τα ταξίδια αυτά, ταξίδια των χρωμάτων, μας πάνε σε χώρες ονείρων. Των ονείρων της ψυχής καθενός και καθεμιάς. Να είστε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Για όλους εσάς που είναι έντονη η αγωνία για τα παιδιά σας, θάθελα να έχετε ακούσει τι είχα δηλώσει στη τηλεόραση του ΑLPHA που μεταδόθηκε ζωντανά το πρωί της μέρας της εθνικής επετείου σε λήψη έξω από το σχολείο μου.
    "Η γνώση πρέπει να μεταδίδεται γνήσια, άδολα, αφειδώλευτα προς όλους. Και η ευθύνη ημών των εκπαιδευτικών γι αυτό είναι μεγάλη. Η κοινωνία μας χρειάζεται, η κοινωνία προσβλέπει σε εμάς, κι εμείς έχουμε το "βαρύ" προνόμιο να διαμορφώνουμε προσωπικότητες και να πρέπει μεταδίδουμε τη γνώση. Λίγο είναι αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κύριε Δ.Σπυρόπουλε τα λόγια σας τα λένε όλα.
    "Η κοινωνία μας χρειάζεται, η κοινωνία προσβλέπει σε εμάς, κι εμείς έχουμε το "βαρύ" προνόμιο να διαμορφώνουμε προσωπικότητες και να πρέπει μεταδίδουμε τη γνώση."
    Μακάρι να τα ακολουθούσαν όλοι οι εκπαιδευτικοί,πιστεύω πως θα είμαστε πολύ καλύτεροι.Πολύ λίγοι είναι οι πραγματικοί "δάσκαλοι" σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.
    Τις έχω περάσει όλες με τα 2 παιδιά μου και ξέρω πολύ καλά τι λέω.
    Οσο για τις φωτογραφίες σας ειναι πολύ,πολύ όμορφες και μας ταξιδεύουν στα γνώριμα τα μέρη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Προς koutroulo καθάριος λόγος: Πιστεύω πως είπα το απλό και συνάμα το αυτονόητο. Δεν είπα κάτι σπουδαίο. Κι αν ο δάσκαλος, ο κάθε δάσκαλος ενδοσκοπεί διαρκώς, η κοινωνία θα θωρακίζεται απένανατι στην κάθε είδους διάβρωση, από την ποιότητα των πολιτών της. Διαφωνείτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας.
    Μάλλον όλα τα έχουμε κάνει πολύπλοκα και δύσκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλημέρα σε ολους. Κύριε Σπυρόπουλε για άλλη μια φορά οι φωτογραφίες σας ηταν πολύ όμορφες. Δείχνουν πόσο όμορφο είναι το νησί μας ακόμα και το χειμώνα που είναι άδειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. τελικα σε αυτον τον τοπο και οι τρομοκρατες ατζαμηδες ειναι ....η χαζοι....διαβαζα το πρωι οτι ο ενας απο αυτους που συλλαβανε (ονοματα μη λεμε) ο πιο γνωστος και φερομενος ως αρχηγος ειχε παει στην αστυνομια καιρο πριν και ειχε κανει καταγγελια οτι τον παρακολουθουσαν! και ενω ηξερε οτι τον παρακολουθουσαν και γενικα ηταν στο στοχαστρο(δεν ηταν και κανα παιδι του κατηχητικου!) ειχε στον υπολογιστη του στο σπιτι του φατσα μοστρα τις προκυρηξεις,τα σχεδια,τα προγραμματα τους!!!!!
    απο την αλλη ακουω συνομιλιες μεταξυ τρομοκρατων και ειναι σαν να ακουω δωδεκαχρονους που θελουν να το παιξουν αντρες!!!!!
    τι διαολο!! τον πιον ασχετο να ρωτησεις θα σου ελεγε οτι σαν τρομοκρατης θα ηταν αλλιως!!!!!


    η μηπως.....δεν ειναι τρομοκρατες και ολοι μασαμε ταραμα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΧΩΡΑ, ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. μηπως ειναι και αυτο ενα π α ρ α πολυ καλο θεμα για να μην ασχολιομαστε με τα μετρα (ερχεται και το ασφαλιστικο οσονουπω)????μηπως ετσι αντιδρασουμε πιο ηπια στο αγγουρι?
    μηπως λεω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΔΩΣΤΕ ΤΗ ΤΖΟΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Για την καψοραχη
    http://www.youtube.com/watch?v=sBr_rYLbz30

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΞΟΡΚΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΗΓΑΝΟ....


    ανωνυμε....βαζελος εισαι????? με εκανες και γελασα!!!!και το ωραιο ειναι οτι δεν υπολογισα την ενταση και ξαφνικα μες στο γραφειο ακουστηκε ο υμνος του ακατανομαστου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΑΔΕΛΦΗ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ... ΧΙ ΧΙ ΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. αχ βρε γιατρε! αχ βρε γιατρε!
    σκανταλιαρικο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΙΚΡΟ ... ΧΕ ΧΕ ΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Προς Γαρουφαλιά απαντητικός λόγος: Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Εχω βγάλει κι άλλες φωτό και μάλιστα από ένα γνωστό φαγάδικο της χώρας... Και όχι μόνο.
    Περιμένετε και θα δείτε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. κ.Σπυροπουλε τα "Σκαλακια" εννοειτε σιγουρα.....
    τα χρυσα χερακια της ξαδελφης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Καλημέρα,σήμερα γιορτάζει ο Λωνίδης μας;
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ξέρω οτι η γιορτή αυτή ειναι καλοκαίρι. Τελικά ποιός γιορτάζει σήμερα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. βρε συ/κατσε καλα,μην κανεις λολαδες και σε σαμακιασω/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Προς Καψοράχη αποκριτικός λόγος: Οντως αυτό τα φαγάδικο εννοώ. Η φρουτάλια ήταν νοστιμότατη. Κι ένας συνάδελφός μου( των αριθμών κι αυτός...) δεν τη χόρταινε... "Θα παραγγείλουμε κι άλλη μία;" , με ρώτησε. Κι εγώ εύλογα σκέφτηκα..."Μωρέ οπαδός της χοληστερίνης είν΄τούτος!!!". Διαφωνείτε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή