Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

Κρεοπωλείο Αφοί Τριδήμα - Νόστιμα Ανδριώτικα κρέατα


Οι Τριδήμα είναι μια μεγάλη οικογένεια της Βόρειας Άνδρου, τα μέλη της δραστηριοποιούνται με μεγάλη επιτυχία σε ποικίλους κλάδους, ο Κώστας και ο Σταύρος έχουν το γνωστό κρεοπωλείο στο Γαύριο (δείτε παλιότερη ανάρτηση Νόστιμα Ανδριώτικα κρέατα) φέτος το Πάσχα κάνουν αποστολές κρεάτων στην Αθήνα. Τα κρέατα τους είναι πεντανόστιμα (καρατσεκαρισμένο 👍🏻) οπότε είναι μια καλή ευκαιρία μιας και δεν μπορούμε να πάμε στην Άνδρο να φάμε τουλάχιστον νόστιμα κοψίδια! Διαβάστε τι λένε στο post τους στο Facebook:

Κρεοπωλείο Αφοί Τριδήμα facebook.com/afoitridima
Για εσάς που μας τιμάτε με τις αγορές σας...
Την Mεγάλη Εβδομάδα το αυτοκίνητο του κρεοπωλείου μας θα βρίσκεται στην Αθήνα, μεταφέροντας στο σπίτι σας τα Ανδριώτικα παραδοσιακά και πασχαλινά καλούδια!
Ανδριώτικα αμνοερίφια, παραδοσιακή μαγειρίτσα, χειροποίητο κοκορέτσι, πεντανόστιμο κοντοσούβλι και γαρδούμπες όλα φτιαγμένα με μεράκι! Για τις παραγγελίες σας μπορείτε να καλέσετε στο 2282072652 καθώς οι καιροί επιτάσσουν να... μένουμε σπίτι! Καλό Πάσχα με υγεία και αισιοδοξία!

● To post των Αδελφών Τριδήμα κοινοποίησε στο Facebook ο Δήμαρχος Άνδρου Δημήτρης Λοτσάρης, σαν ένδειξη στήριξης στους Ανδριώτες παραγωγούς. Εύγε Δήμαρχε!
facebook.com/dimitris.lotsaris

2 σχόλια: