Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2019

Η γευστική Άνδρος στο greekgastronomyguide

greekgastronomyguide.gr
Σαν έτοιμη από καιρό, η Άνδρος έκανε την πρώτη της γαστρονομική κίνηση εξωστρέφειας, συμμετέχοντας με πρωτοφανή επιτυχία στην 6η έκθεση  Expotrof... greekgastronomyguide.gr/gastronomia-tis-androu

Κάπως έτσι με την συμμετοχή και ανάμεσα σε πολλούς επαγγελματίας του ίδιου κλάδου κτίζεται η "εξωστρέφεια" δηλαδή η προώθηση προϊόντων ενός τόπου. Το εξαιρετικά κολακευτικό άρθρο του Γιώργου Πίττα μπορεί να ανοίξει ένα παράθυρο προώθησης, οι επαγγελματίες πρέπει να συνεχίσουν να συμμετέχουν σε παρόμοιες εκδηλώσεις και να βελτιώνουν διαρκώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουν. Και επιτέλους τα νέα παιδιά ας στραφούν στη γη τους, φτιάχνοντας μπαξέδες και κήπους με την τεχνογνωσία της εποχής. Η Άνδρος έχει θρέψει για αιώνες τον πληθυσμό της γιατί απλούστατα έχει γη! Ας πιάσουμε καμιά τσάπα μπας και προλάβουμε. (Οι συνομήλικοι μου όχι τσάπα, σκαλιστήρι διότι οι τενοντίτιδες καραδοκούν και δεν είμαστε να μας φύγει κανένας σβούρος)

1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα όμορφα λιβάδια η Άνδρος μας Ανθίζει σαν τις αμυγδαλιές μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή