Κυριακή, 6 Ιανουαρίου 2019

Κοπή Βασιλόπιτας 2019 στα Λειβάδια Άνδρου


Τίγκα και οι δυο αίθουσες του συλλόγου, παντού κόσμος! Μεγάλη επιτυχία! Στα συν της βραδιάς ο παρουσιαστής (!) Κουτσούκος, τα γλυκά της Χαρίκλειας, ο στολισμός των τραπεζιών από την Φιλίτσα και την Ρούλα, τα δώρα... (είμαστε κουβαρντάδικος σύλλογος γιατί να το κρύψουμε άλλωστε). Και του χρόνου! 
Επόμενη εκδήλωση του Συλλόγου μας:
Κοπή Αθηναϊκής Βασιλόπιτας στο Εξοχικό κέντρο "Ο Χρήστος" (Δουκίσσης Πλακεντίας 34, Χαλάνδρι ochristos.gr) Κυριακή μεσημέρι 3 Φεβρουαρίου 2019. 

Τα φλουριά, τα δώρα
Το ένα έπεσε του Χριστού και δόθηκε στην εκκλησία, το παρέλαβε η Μαρία Δανιόλου, το άλλο κέρδισε η Κική Πέττα που της ευχόμαστε να έχει μια τυχερή χρονιά. Το φούρνο μικροκυμάτων κέρδισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Γιαννίσης που με την σειρά του το έδωσε στον Σύλλογο. Τον ευχαριστούμε!Ευχαριστούμε τους εκπροσώπους των Συλλόγων που μας τίμησαν με την παρουσία τους καθώς και τους υποψηφίους Δημάρχους.

Σύλλογος Μαινήτων Κατερίνα Βάρελη, Δέσποινα Πέττα 
Οι ξαδέρφες: Μάρι Μοσχόβη, Εύη Τζιώτου
Φωτογραφίες: Λωνίδης Ισαρης, Βαλεντίνος Στυλιανός, Μάρι Μοσχόβη

1 σχόλιο:

  1. Αυτά τα πράγματα ειναι ανταποδοτικά νομίζω.
    Μπράβο στις προσπάθειες των μελών του Συλλόγου που κάνουν τα πάντα για να υπάρχει και να εχει αυτήν την αποδοχή .Και του χρόνου να είσαστε καλά.Περιμένουμε με χαρά και την κοπή στην Αθήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή