Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Το θαύμα διαρκεί λίγο... και ο ποταμός γέμισε πάλι με μπάζα


Ο ποταμός καθαρός, χίλιοι να προσπαθούν φτάνει ένας ανόητος να τα κάνει λίμπα.
Μετά από πολλές προσπάθειες του Συλλόγου Λειβαδίων και με τη βοήθεια του Δήμου ο ποταμός καθαρίστηκε και πραγματικά για κάποιες μέρες ήταν γυαλί, χωρίς ούτε ένα σκουπίδι. Φαίνεται όμως πως στον τόπο μας τα "θαύματα" κρατούν λίγες μέρες! Κάποιοι δεν σέβονται τίποτα και με μεγάλη άνεση ξεφόρτωσαν πάλι τα σκουπίδια τους στον ποταμό. Επειδή λοιπόν δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό, παρακαλούνται όσοι γνωρίζουν κάτι  να ειδοποιήσουν τον Σύλλογο Λειβαδίων να προβεί σε καταγγελία. Απαράδεκτα πράγματα! Κάποιοι δεν είναι απλώς αχάβαδοι, δεν σέβονται τίποτα ούτε τα χρήματα που δαπανήθηκαν, ούτε τις προσπάθειες και το μόχθο ανθρώπων που θέλουν το χωριό μας καθαρό, το αυτονόητο δηλαδή. Ο ουρανός μπάζα δεν βρέχει. Ντροπή!  


Ποια προβιά να τα έριξε;
Ντροπή! δεν υπάρχει ντροπή;
Ποιο άλαλο πετά τα σκουπίδια στον ποταμό;

Ο Σύλλογος μίλησε με τον Δήμαρχο, καιρού επιτρέποντος ο Δήμος θα κάψει τα καλάμια και κατόπιν θα μαζέψει τα αποκαΐδια. 

4 σχόλια:

  1. Καλημέρα, αν και πολύ έχω θυμώσει με τα χάλια μας. Κάποιοι δεν θέλουν να είναι το χωριό μας καθαρό. Όποιος ξέρει κάτι πρέπει να μιλήσει. Πρέπει να καταλάβουν ότι ο ποταμός δεν είναι σκουπιδότοπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ψαξτε διπλα σας ! ποιος κανει οικοδομικες εργασιες ! τοσο απλο !!! δεν ηρθαν απο το Γαυριο ουτε απο την βουρκωτη.....

      Διαγραφή
  2. Δεν είναι δυνατό να υπάρχουν τόσο αναίσθητοι άνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχως σε μια χώρα που δεν εφαρμόζονται οι νόμοι και δεν επιβάλλονται ποινές είναι σύνηθες να κάνει ο καθένας ότι θέλει σε όλους τους τομείς ,όπως βλέπε παρκάρισμα στη χώρα κλπ.οποτε δεν πρέπει να μας κάνει εντύπωση τίποτα.Σημειωτεον υπάρχει χώρος για μπάζα κάπου στο κυπρι αλλά με τίμημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή