Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Ο Δήμαρχος κ. Θεοδόσης Σουσούδης για την "Συνάντηση συλλόγων"

Έγραψε ο Δήμαρχος στο facebook.com/sousoudis
"Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23/08/2015 η συνάντηση των Πολιτιστικών Συλλόγων της Άνδρου ύστερα από πρόσκληση του Δήμου.
Παρευρέθηκαν με τους εκπροσώπους τους πολλοί σύλλογοι του νησιού τόσο από Άνδρο όσο και από την Αθήνα. Επίσης ήταν παρόντες και εκπρόσωποι συλλόγου της ομογένειας, Andros Society of USA.
Ήταν μια συνάντηση πολύ εποικοδομητική. ΄Ηταν η πρώτη φορά που δόθηκε η ευκαιρία στο Δήμο και σε συλλόγους να ανταλλάξουν απόψεις μεταξύ τους.
Τοποθετήθηκαν σχεδόν όλοι οι πρόεδροι ή οι εκπρόσωποί τους, αναπτύσσοντας τις θέσεις τους γύρω από τα ζητήματα που απασχολούν το νησί μας.
Τέθηκαν στόχοι για καλύτερο συντονισμό των πολιτιστικών εκδηλώσεων όλου του χρόνου σε Άνδρο και Αθήνα και ορίσθηκε συντονιστική επιτροπή προκειμένου να συντονίσει τις δράσεις και να οργανώσει το 1ο Πανανδριακό Συνέδριο Συλλόγων το 2016. Στόχος του Συνεδρίου είναι η αναπτυξιακή πορεία της Άνδρου μέσα από κοινές δράσεις, όπου θα συμμετέχουν ΟΛΟΙ οι σύλλογοι από Άνδρο, Αθήνα και το Εξωτερικό.
Θα ακολουθήσει καταγραφή του πλούσιου έμψυχου δυναμικού που διαθέτει η Άνδρος, αφού είναι πολλοί οι Ανδιώτες και οι Ανδριώτισσες που κατέχουν σημαντικές θέσεις ή είναι σπουδαίοι επιστήμονες και πολλοί άλλοι που προσφέρονται να βοηθήσουν. Με τον τρόπο αυτό ελπίζουμε όλοι να βοηθήσουν σημαντικά το νησί στην αναπτυξιακή του πορεία.
Καλούνται επίσης όλοι οι σύλλογοι να δώσουν στοιχεία στο Δήμο προκειμένου να γίνει καταγραφή όλων των συλλόγων, ή να επικαιροποιηθούν τα ήδη υπάρχοντα.
Συνεχίζουμε!!!"

Δεν υπάρχουν σχόλια: