"Αρχή και ρίζα παντός αγαθού η της γαστρός ηδονή" Επίκουρος 341-270 π.χ.
Το σεμινάριο - εργαστήριο διάρκειας 16 ωρών απευθύνεται σε επαγγελματίες και εργαζομένους της εστίασης και του τουρισμού, θα διεξαχθεί στο εστιατόριο SEA SATIN NINO, στον Όρμο Κορθίου της Άνδρου και περιλαμβάνει ενδεικτικά τις κάτωθι εκπαιδευτικές ενότητες:
—Βασικές έννοιες και στοιχεία του Γαστρονομικού τουρισμού
—Βασικές έννοιες και στοιχεία του Πολιτιστικού τουρισμού
—Επιχειρηματικότητα στον Γαστρονομικό και Πολιτιστικό τουρισμό
—Προσέλκυση πελατών εναλλακτικών – ειδικών μορφών τουρισμού
—Καλές πρακτικές από άλλες περιοχές και χώρες
—Πιστοποιήσεις και Ειδικά σήματα.
Ημερομηνίες Σεμιναρίου: Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 14:00-20:00, Τρίτη 19 Νοεμβρίου 14:00-20:00 και Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 14:00-18:00.
Υπεύθυνος εκπαίδευσης είναι ο καταξιωμένος Chef Κώστας Μπουγιούρης.
Μετά το πέρας του σεμιναρίου θα επιλεγούν πέντε συμμετέχοντες κατά σειρά προτεραιότητας υποβολής της αίτησης συμμετοχής, για να συμμετάσχουν σε εκπαιδευτική επίσκεψη.
Οι ενδιαφερόμενοι για την παρακολούθηση των σεμιναρίων θα πρέπει να υποβάλλουν μέχρι την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2024 την σχετική αίτηση συμμετοχής, η οποία είναι διαθέσιμη στον σύνδεσμο https://forms.gle/qoVf2ziLSJCKYFXu5 και συμπληρώνεται και υποβάλλεται ηλεκτρονικά, μέσω της εφαρμογής google form.
Για περισσότερες πληροφορίες για το εκπαιδευτικό σεμινάριο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Παπαμακάριο Μανώλη στο τηλέφωνο 2281082815 (καθημερινές 09:00 -15:00) και στο e-mail: info@keaimsyrou.gr
Το Έργο «Γαστρονομικός και πολιτιστικός τουρισμός» είναι ενταγμένο στο Τοπικό Πρόγραμμα CLLD-LEADER/Ομάδα Τοπικής Δράσης «Αναπτυξιακή Εταιρεία Κυκλάδων Α.Ε.»/ Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης: Η Ευρώπη επενδύει στις αγροτικές περιοχές/Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων/Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014-2020/Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
ΠΗΓΗ: Άννα Βρεττού, έπαρχος Άνδρου
www.facebook.com/profile
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου