Τρίτη 6 Αυγούστου 2024

Ο Δήμαρχος Άνδρου Θεοδόσης Σουσούδης επισκέφθηκε τα Λάμυρα

Δήμος Άνδρου

Σε συνέχεια των επισκέψεων στα χωριά του νησιού μας, ο Δήμαρχος Άνδρου Θεοδόσης Σουσούδης συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους κο Διαμαντή Θεοδωράκη, κο Νίκο Βιδάλη και τον πρόεδρο κο Γιάννη Φιλιππίδη επισκέφθηκαν τους κατοίκους των.πληγέντων οικισμών της Κοινότητας Λαμύρων.

Κύριο θέμα ήταν το γεγονός της μεγάλης φωτιάς. Στη συνέχεια συνομίλησαν  για θέματα της κοινότητας με τους κατοίκους, την πρόεδρο και μέλη του συλλόγου. 

Οι κάτοικοι υποδέχτηκαν εγκάρδια τον Δήμαρχο και του εξέθεσαν τα προβλήματα. 

Έγινε αναφορά στην επιτυχή αντιμετώπιση της πυρκαγιάς της 22ης Ιουνίου 2024 και ο Δήμαρχος, είχε την ευκαιρία να εκθέσει τις ενέργειες του Δήμου  για την αποκατάσταση της πληγείσας  από τη φωτιά περιοχής, καθώς και τα μέτρα πρόληψης. 

Πραγματοποιήθηκε μια εποικοδομητική συζήτηση με τους κατοίκους και ανταλλάχτηκαν απόψεις με σκοπό τη λύση των χρονιζόντων  προβλημάτων.

Στη συνέχεια ο κος Σουσούδης εξέφρασε τις ευχαριστίες εκ μέρους της δημοτικής αρχής για την συνάντηση και την φιλοξενία στα γραφεία του Συλλόγου και διαβεβαίωσε ότι καθημερινά γίνεται μεγάλη προσπάθεια και πολλή δουλειά για την λύση των ζητημάτων τόσο της κοινότητας, όσο και του νησιού συνολικά.

ΠΗΓΗ: https://web.facebook.com/dimos.androu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου