Αγριες και νοστιμότατες! τις πιο τρυφερές της έφαγα όπως της τρώνε στην Κρήτη: ωμές με λεμόνι και αλάτι.
INFO
Η αγκινάρα είναι πλούσια σε βιταμίνες Α, Β1, Β, περιέχει πολλά αντιοξειδωτικά, εξαιρετική πηγή σε μαγνήσιο, χαλκό, μαγγάνιο, φώσφορο και κάλιο. Μειώνει τα επίπεδα χοληστερίνης και τριγλυκεριδίων στο αίμα, πλούσια πηγή ασβεστίου και διάφορων βιταμινών (Α, Β1, Β2 ,C). Βοηθά την καλή λειτουργία του συκωτιού. Γενικώς είναι μια εξαιρετική τροφή.
Καλημέρα όμορφα λιβάδια από την όμορφη ηλιόλουστη Νέα Υόρκη
ΑπάντησηΔιαγραφή