Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Ο Σύλλογος Λειβαδίων Ανδρου ευχαριστεί τους εθελοντές για την δενδροφύτευση του ποταμού

Φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Στυλιανός
Τόσο μεγάλες σε έκταση  και οργάνωση δουλειές πραγματοποιούνται μόνο με την βοήθεια των πολλών. Ο Σύλλογος Λειβαδίων ο Αγιος Κωνσταντίνος ευχαριστεί θερμά: Τον μεγάλο χορηγό που πλήρωσε τη δαπάνη για την αγορά των δένδρων, την αρχιτέκτονα Κούλα Κονδυλάτου για τις πολύτιμες συμβουλές της και την φροντίδα της (ίσως χωρίς την Κούλα να μην μπορούσαμε να υλοποιήσουμε αυτό το έργο) τον Θανάση Τσάπα που χωρίς τις... τσάπες του δύσκολα θα ανοίγαμε λάκκους στο ξερό χώμα, τους Εθελοντές Δασοπυροσβέστες που από το πρωί ήταν στον ποταμό και ειδικά τους συγχωριανούς μας Νίκο Χαζάπη και Νίκο Καγια. Τον Δημήτρη Καλλιβρούση που κέρασε γλυκά. Τους Λειβαδιανούς που πρόθυμα βοήθησαν και συμμετείχαν. Ο ποταμός, όπως πολύ εύστοχα έγραψε στο facebook ο Γιώργος Ισσαρης, από σκουπιδότοπος έγινε Central Park. Μπράβο σε όλους. 
Ο σύλλογος δέχτηκε τα συγχαρητήρια του Δημάρχου κ. Θεοδόση Σουσούδη. Ευχαριστούμε Δήμαρχε για την βοήθεια που πρόσφερες στον καθαρισμό του ποταμού, αναγκαία προϋπόθεση για την  σημερινή δενδροφύτευση.

2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια σε όλους καλή δουλειά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλά συγχαρητήρια στο Λεωνίδα στο συμβούλιο σε όλους που πρόσφεραν κάτι γι' αυτό το έργο συγχαρητήρια και μπράβο Στον δήμαρχο και στον υπόλοιπο Δήμο Που έγινε μία ωραία και καθαρή δουλειά σε αυτό το Σκουπιδότοπο πιστεύω να διατηρηθεί καθαρό

    ΑπάντησηΔιαγραφή