Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

Clean Green Andros - Καθαρή Πράσινη Άνδρος

Clean Green Andros - Καθαρή Πράσινη Άνδρος
Andros Research Center Team για μια Καθαρή Πράσινη Άνδρο, το όνομα του νέου φορέα!

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Επιλογή ονόματος για το εγχείρημα: τα αποτελέσματα! Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση της  Συμβουλευτικής επιτροπής.

✔️ Η διαδικασία αναζήτησης ονόματος για το εγχείρημα της μείωσης των απορριμμάτων στην Άνδρο ολοκληρώθηκε. Η τελική επιλογή πραγματοποιήθηκε λαμβάνοντας υπόψη τη δική σας ψήφο καθώς και τις ψήφους των μελών της Συμβουλευτικής Επιτροπής του εγχειρήματος. Μας χαροποίησε ιδιαίτερα η ανταπόκρισή σας. Σας ευχαριστούμε, όλους εσάς που προτείνατε διαφορες ονομασίες για το εγχείρημα καθώς και όσους ψήφισαν. Είχαμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε αρκετες ωραίες προτάσεις για ονομασία.

🏆 Και ο νικητής είναι: Clean Green Andros, Καθαρή Πράσινη Ανδρος

Δείτε τα επιμέρους αποτελεσματα στον σύνδεσμο ΕΔΩ

Η Συμβουλευτική επιτροπή
✔️ Η Συμβουλευτική επιτροπή του εγχειρήματος πραγματοποίησε την πρώτη της συνάντηση και είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε στην ομάδα αυτή τη στήριξη του δήμου Άνδρου, όλων των δημοτικών παρατάξεων, των παρόχων υπηρεσιών ανακύκλωσης και κομποστοποίησης και του Cyclades Preservation Fund. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε για τη βελτίωση της κατάστασης στην Άνδρο. Διαβάστε εδώ σχετικά με τη Συμβουλευτική επιτροπή androsresearchcenter.org/advisory-board Τις επόμενες ημέρες θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για αυτό το ζωτικής σημασίας όργανο του εγχειρήματος.

🌐 Site & Social media
Ο νέος ιστότοπος βρίσκεται υπό κατασκευή.
Instagram @cleangreenandros και facebook.com/cleangreenandros με την ονομασία @cleangreenandros. Μοιραστείτε οποιαδήποτε φωτογραφία ή μικρό video ή γράψτε δυο γραμμές σχετικά με τα απορρίμματα στην περιοχή σας στο instagram ή το facebook με το hashtag #cleangreenandros

♻️ Αν εντοπίσετε κάποιο επείγον θέμα σε κάποια θέση ανακύκλωσης μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον πάροχο ανακύκλωσης και συγκεκριμένα καλέστε τον κ. Δημήτρη Πέτσα στον αριθμό 6977 369902. Θα σας κατευθύνει ή/και αν χρειαστεί θα αναλάβει δράση.

Η ομάδα διαχείρισης του Ερευνητικού Κέντρου Άνδρου
www.androsresearchcenter.org

1 σχόλιο: