Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2011

Ψηλά... από το μετόχι


Η θεά από τον δρόμο προς την Αγία Τριάδα είναι συγκλονιστική, επτά η ώρα το πρωί, το γλυκό φως του πρωινού χρωματίζει ρόδινα το τοπίο.

17 σχόλια:

 1. Καλημερα.Στην Ανδρο βρεχει

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. KALHMERA!!!ΩΡΑΙΑ ΣΙΓΑΝΗ ΒΡΟΧΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΥΡΩΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΕΜΕΝΟ ΧΩΜΑ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Καλημέρα και από εμένα. Ένα σκέτο καλημέρα, δεν υπάρχουν λόγια σήμερα. Μας κόπηκε η μιλιά όπως μας κατάντησαν. Μαύρος ο ουρανός, μαύρη και η ψυχή, που να βρεθεί αισιοδοξία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. http://www.newsbeast.gr/greece/
  arthro/233155/giati-misoun-
  tous-ellines/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Αχ! κάτι πρέπει να λέμε ,ας λέμε καλημέρα ,μπας και κάτσει......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Πάντως γκουτμόργκεν δες θα θα πώ ποτέ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ............ και έχω πει να μη λέω ποτέ!
  Αν πάω μετανάστρια στη Γερμανία,τι θα λέω;Καλημέεεεεεεεερα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Mηνιαιές αποδοχές βουλευτών... για κρέμασμα
  1. Μηνιαίος μισθός 6.100 ευρώ! 2. Σύνταξη μετά από 4 χρόνια βουλευτικής θητείας. Ποσό σύνταξης μηνιαίως 4.880 ευρώ. 3. Για συμμετοχή σε επιτροπές, 250 ευρώ την ώρα. 4. Οι βουλευτές της επαρχίας παίρνουν το μήνα 1.000 ευρώ για ενοίκιο. 5. Όλοι οι βουλευτές παίρνουν άπαξ 1.500 ευρώ για οργάνωση γραφείου και 1.000 ευρώ τις γιορτές λόγω αυξημένης επικοινωνίας με τους ψηφοφόρους τους. Το Δώρο Χριστουγέννων, Πάσχα και επίδομα αδείας είναι ξεχωριστά...!!! 6. Δικαιούνται 104 αεροπορικά εισιτήρια ετησίως δωρεάν και απεριόριστες μετακινήσεις με ΟΣΕ και ΚΤΕΛ. 7. Πολυτελές αυτοκίνητο, δωρεάν καύσιμα με επίδομα 600 ευρώ το μήνα, ένα χωροφύλακα για φρουρό, 4 κινητά τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας και ένα στο σπίτι, σταθερό, όλα δωρεάν. 8. Απολαμβάνουν πλήρους ασυλίας για όποιο αδίκημα διαπράξουν κατά τη διάρκεια της θητείας τους ως βουλευτές. 9. Δεν πληρώνουν φόρο για ένα μέρος του μισθού ή της συντάξεως. 10. Δικαιούνται γραμματειακή υποστήριξη για 4 υπαλλήλους και 1 επιστημονικό συνεργάτη. (Όλους αυτούς τους πληρώνει το Δημόσιο). 11. Δικαιούνται άτοκα δάνεια ως βουλευτές και ως επαγγελματίες. 12. Δωρεάν γυμναστήριο, σάουνα, νηπιαγωγείο για τα παιδιά τους. 13. Τηλεφωνική ατέλεια. 14. Δωρεάν επισκέψεις σε αρχαιολογικούς και καλλιτεχνικούς χώρους. 15. Δωρεάν διόδια. 16. Δωρεάν εισιτήρια, ξενοδοχεία, γεύματα όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό ως μέλη επιτροπών κλπ..... ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Μπροστά στο σοκ
  http://citi-zen.gr/2011/09/20/%ce%bc%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%84%ce%ac-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%83%ce%bf%ce%ba/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. http://www.youtube.com/watch?v=bbhzYTWYZN0&feature=
  youtube_gdata_player

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. http://www.youtube.com/watch?v=cZIusSgJ4bc&feature=related

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. http://www.youtube.com/watch?v=53PLW4paqqg&feature=related

  ΑπάντησηΔιαγραφή