Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

Σύλλογος Λειβαδίων: εκδήλωση, σίσυρα


Η βροχή που έπεφτε δυνατή κατα διαστήματα αναχαίτισε την αθρόα προσέλευση, αλλά δεν απέτρεψε αρκετούς να έρθουν (58) και να γευτούν τις νοστιμιές που είχαν ετοιμάσει οι εθελοντές τους συλλόγου Λειβαδίων. Ευχαριστούμε θερμά όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση μας. Όπως ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Δημήτρη Λοτσάρη, τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Γιαννίση και τον Δημοτικό σύμβουλο Νίκο Στεφάνου για την παρουσία τους. Ευχαριστούμε επίσης τον Μιχάλη Στρατή για τα τραγούδια του!


Η καυτερή ρόκα και τα τυράκια προσφορά του Νίκου και της Άννας Κοραχάη. 


Ομάδα εργασίας!
Τα σίσυρα έφτιαξε ο Βαλεντίνος Στυλιανός μαζί με τους: Γιάννη Αστρά, Δημήτρη Καρυστινό, Νίκο Κοραχάη. Τα φαγητά ήταν της Χαρίκλειας Δανιόλου (και της ομάδας του Εστιατορίου "Τα Σκαλάκια"). Στη διαμόρφωση των τραπεζιών, σερβίρισμα και πολλά άλλα τρεξίματα βοήθησαν οι: Ειρήνη Καρυστινού, Ειρήνη Μανάλη, Μαρία Γρυμάνη 💓, Ιωάννα Αστρά, φυσικά η πρόεδρος Φιλίτσα Στυλιανού και τα μέλη του Δ.Σ. Γιώργος Μανάλης, Ελένη Λαμπριάδου, Άννα Βούλγαρη. Τους ευχαριστούμε όλους θερμά, καθώς και τους επαγγελματίες που μας έδωσαν τις πρώτες ύλες και μας έκαναν καλές τιμές. (Χρήστος Γαλανός, Μιχάλης Μενδρινός, Κική Πέττα)
Σημ.: ο κατάλογος όσων βοήθησαν θα συμπληρωθεί μέσα στη μέρα.



Delivery... σίσυρα
 Εκτός από τους παρόντες που πολλοί έφυγαν με ταπεράκι, δούλεψε πολύ Delivery!!!


Χριστουγεννιάτικα στολίδια
Τα παιδιά πουλούν χριστουγεννιάτικα στολίδια, που έφιαξε η Μαντούλα Μανδαράκα, για την ενίσχυση του Συλλόγου. Είναι πανέμορφα, αναζητήστε τα!




Quiz;
Τι είναι αυτό που κρατά στα χέρια της η Χαρίκλεια;



Τα χοιροσφάγια είναι παράδοση
Τα χοιροσφάγια είναι παράδοση στην Άνδρο, από τις λίγες που κρατιούνται σχεδόν "ατόφιες" στις κατακερματισμένες μέρες μας. Πολλοί είναι αυτοί που εκτρέφουν χοίρους (μαζί με τις κότες είναι η τέλεια ανακύκλωση για ένα σπιτικό) οι σύλλογοι δεν προσπαθούν να αναβιώσουν ένα έθιμο, διότι αυτό το έθιμο είναι ενεργό και δεν χρειάζεται προστασία, οι σύλλογοι προσπαθούν δώσουν στα "χοιροσφάγια" μια χροιά γιορτής που κάπως υποτονίσει με τον καιρό.

1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα στα όμορφα λιβάδια
    Όλα φαίνονται ωραία και του χρόνου με υγεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή