Σάββατο 14 Μαΐου 2022

Παρουσίαση του βιβλίου AEGEAN THERAPY του Γιώργου Καλλιβρούση

Παρουσίαση των βιβλίων του Γιώργου Καλλιβρούση
στο αίθριο του Πολεμικού Μουσείου.
Τα βιβλία "Το Θεραπευτήριο του Αιγαίου" και "σκεπτικό της δράσης" μαζί με τις μεταφράσεις στα αγγλικά, παρουσίαστηκαν χθες στο αίθριο του Πολεμικού Μουσείου, σε μια εκδήλωση που είχε πολύ κόσμο και διάχυτη εγκαρδιότητα όπως ακριβώς είναι ο συγγραφέας Γιώργος Καλλιβρούσης.


Ανάμεσα σε αυτούς που παρακολουθήσαμε την παρουσίαση: οι βουλευτές Κυκλάδων της ΝΔ Κατερίνα Μονογιού, Γιάννης Βρούτσης, ο Olaf Kjelsen πρέσβης της Ελβετίας στην Ελλάδα, ο Δημήτριος Κορρές ομότιμος καθηγητής Ορθοπεδικής (ΕΚΠΑ) ο πρώην Δήμαρχος ιατρός Θεοδόσης Σουσούδης, ο πρόεδρος της Ενώσεως Ανδρίων Μιχάλης Καψαμπέλης, η εκδότρια του βιβλίου Λένα Παντοπούλου, ο Αντιδήμαρχος Ικαρίας, η μεταφράστρια Μαργαρίτα Τατάκη, ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Νίκος Μπράτσος, η Μαριάννα Φωτοπούλου εκδότρια της Ανδριακής, η Βασιλική Λινού πρόεδρος του Συνδέσμου των εν Πειραιεί Ανδρίων, ο δικηγόρος Κώστας Τατάκης, ο Ανδρέας Καστανός συμμαθητής του Γιώργου Καλλιβρούση.



Το αίθριο του Πολεμικού Μουσείου ήταν γεμάτο με αρκετούς ορθίους, ανάμεσά τους κι εγώ. Ο Γιώργος είναι εξαιρετικά αγαπητός, πολύ γλαφυρός ομιλητής και συγγραφέας.

1 σχόλιο: