Τρίτη 12 Απριλίου 2022

Απεβίωσε ο Σπύρος Χαλάς, πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Άρνης

Η απώλεια ενός νέου ανθρώπου είναι μεγάλη συμφορά για την οικογένεια και τους φίλους. Ο Σπύρος Χαλάς όμως ήταν αγαπητός, εργατικός και δραστήριος πρόεδρος του Συλλόγου Άρνης και ο χαμός του γέμισε θλίψη όλη την Άνδρο. Συλλυπητήρια στην οικογένεια, σε όσους τον αγάπησαν, στον σύλλογο της Άρνης. Αιωνία του η μνήμη. Κρίμα τον άνθρωπο.

Συλλυπητήριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Άρνης

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άρνης με βαθύτατη θλίψη και οδύνη αποχαιρετά έναν εξαιρετικό και ευγενέστατο άνθρωπο, έναν συγχωριανό μας, τον αγαπημένο μας Σπύρο Χαλά, τον Πρόεδρο μας, ο οποίος αφιερώθηκε τα τελευταία 14 χρόνια στην εθελοντική προσφορά και στήριξη του Συλλόγου μας από τη νευραλγική θέση του Προέδρου. 

Ο χρόνος δυστυχώς έφερε έτσι τα πράγματα, ώστε να τον πάρει πρόωρα από κοντά μας τον εκλεκτό μας Πρόεδρο, το ΦΙΛΟ μας, ο οποίος όμως θα ζει για πάντα στην καρδιά όλων μας : των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, των μελών του Συλλόγου, των Αρνιωτών συγχωριανών και προπαντός στην οικογένεια του.
Θα μας λείψει ο πρόσχαρος και καταδεκτικός τρόπος του, η ακεραιότητα του χαρακτήρα του, η ευγένεια της ψυχής του, μα πάνω απ’ όλα ο χαμογελαστός μας Σπύρος...

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Άρνης εκφράζουμε θερμά και εγκάρδια συλλυπητήρια στην αγαπημένη του οικογένεια, τους ευχόμαστε να έχουν κουράγιο και δύναμη αυτές τις δύσκολες στιγμές, και απευθύνουμε το «ύστατο χαίρε» στον αγαπημένο μας Σπύρο.
Το κενό που αφήνεις είναι δυσαναπλήρωτο. Θα σε θυμόμαστε για πάντα.
Αγαπημένε μας Πρόεδρε και καλέ μας Φίλε, Καλό Παράδεισο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Άρνης

facebook.com/Politistikos-sillogos-Arnis

H οικογένεια του Σπύρου Χαλά επιθυμεί αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα για την ενίσχυση του  ΣYΛΛOΓOY  ΦIΛΩN TΩN KAPKINOΠAΘΩN ΠAIΔIΩN  "ΣTOPΓH".

ALPHA ΒΑΝΚ
Αρ.Λογ. 470 00 200 200 48 65
IBAN: R69 0140 4700 4700 0200 2004 865

※※※※※※

Συλλυπητήριο Μήνυμα του Δημάρχου Άνδρου Δημήτρη Λοτσάρη 

Έφυγε ο φύλακας Άγγελος της Άρνης. Με βαθιά θλίψη και οδύνη αποχαιρετούμε σήμερα τον Σπύρο Χαλά. Τον χαρακτήριζε η υπέρμετρη αγάπη του για την Άρνη, ο εθελοντισμός και το πάθος του να προσφέρει σε όλους τους χωριανούς. Δούλευε πάντα αθόρυβα και σεμνά.
 Έφυγε πολύ νέος, έχοντας δυνατότητα να κάνει και να προσφέρει πολλά ακόμα στην κοινωνία και την οικογένειά του. Υπήρξε άριστος επαγγελματίας και οικογενειάρχης.
Η Άρνη και όλη η Άνδρος είναι φτωχότερες από σήμερα. Θα μείνεις για πάντα στην καρδιά μας.
Είμαστε υπερήφανοι όλοι όσοι σε γνωρίσαμε και συνεργαστήκαμε μαζί σου. Μια θέση στην γειτονιά των αγγέλων σε περιμένει. Καλό ταξίδι φίλε Σπύρο.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου