Παρασκευή 8 Απριλίου 2022

Οι γεύσεις της Άνδρου στο περιοδικό "Γαστρονόμος" της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ

{Την Άνδρο την ήξερα ως Υδρούσα, ως Μικρά Αγγλία, ως νησί της ναυτοσύνης, ορμητήριο εφοπλιστών, κοιτίδα ζαχαροπλαστών. Την είχα επισκεφτεί ελάχιστες φορές, ήξερα όμως για το Κάβο Ντόρο, αυτό το ακρωτήρι στο νοτιοανατολικό άκρο της Εύβοιας που φλερτάρει με την Άνδρο...} 👉 kathimerini.gr/k/gastronomos

Στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της Κυριακής 10 Απριλίου 2022.
Μην το διαβάστε στην οθόνη, αγοράστε την εφημερίδα,
αυτό το αφιέρωμα θα είναι όμορφο μόνο στο χαρτί. 

Μαζί κι ένα αφιέρωμα στην ιδιαίτερη ζαχαροπλαστική παράδοση του νησιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου