Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

Iστοσελίδα εγχειρήματος "Καθαρή, Πράσινη Άνδρος"


Όλοι μας δεν γκρινιάζουμε για τα σκουπίδια; Με το δίκιο μας φυσικά γιατί πολύ συχνά η κα τάσταση με τα σκουπίδια είναι εκτός ορίων (μόνο τις διοξίνες από την καύση στη χωματερή της Σταυροπέδας να θυμηθούμε φτάνει!) Να μια καλή κίνηση για τα απορρίμματα στην Άνδρο. Ελπίζω ο Δήμος Άνδρου να γίνει αρωγός, συμπαραστάτης αυτής της πρωτοβουλίας. Ας διαβάσουμε την ανακοίνωση:

“Καθαρή, Πράσινη Άνδρος”
Η φωνή σου μετράει! Τις επόμενες 5 μέρες πάρε λίγα λεπτά καθημερινά και μοιράσου με το ανεξάρτητο εγχείρημα “Καθαρή, Πράσινη Άνδρος” τις απόψεις και σκέψεις σου για το ζήτημα των απορριμμάτων στην Άνδρο. 

👇👇👇
Απαντήστε στις ερωτήσεις:
Ημέρα 1η από 6

👉 Στις 26 Φεβρουαρίου η ιστοσελίδα του εγχειρήματος ανεβαίνει στον αέρα μεταδίδοντας εκτός από πολλές πληροφορίες και απλές λύσεις για τη διαχείριση απορριμμάτων στην Άνδρο και τις απόψεις όλων μας!  #CleanGreenAndros #AndrosYourVoice 
 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Μετά από 2 χρόνια εντατικής εργασίας, το εγχείρημα “Καθαρή, Πράσινη Άνδρος”, του μη κερδοσκοπικού φορέα “Ερευνητικό Κέντρο Άνδρου”, δημοσιεύει στις 26 Φεβρουαρίου 2022 την ιστοσελίδα του www.cleangreenandros.org Για πρώτη φορά παρουσιάζουμε εκεί συγκεντρωμένες όλες τις πληροφορίες για τις υπηρεσίες διαχείρισης απορριμμάτων, ιδιωτικές ή δημόσιες, που λειτουργούν στην Άνδρο, τις τοποθεσίες και τα στοιχεία επικοινωνίας τους. Ελπίζουμε ότι θα συνεισφέρει στη μείωση των απορριμμάτων, εμπνέοντας όλους να δράσουν προς αυτήν την κατεύθυνση.

Πριν τη δημοσίευση της ιστοσελίδας, θα προηγηθεί 6ήμερη καμπάνια ευαισθητοποίησης- δημόσια συζήτηση για το ζήτημα των απορριμμάτων στην Άνδρο, ξεκινώντας την 21η Φεβρουαρίου. 

Η οργανωτική ομάδα του εγχειρήματος “Καθαρή, Πράσινη Άνδρος”

Ένα εγχείρημα του μη κερδοσκοπικού φορέα “Ερευνητικό Κέντρο Άνδρου” 

Ακολουθήστε μας αν δεν το έχετε ήδη κάνει στο Facebook και το Instagram Καθαρή Πράσινη Άνδρος / Clean Green Andros


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου