Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022

Βρεφονηπιακός σταθμός στο Κόρθι δωρεά της εταιρείας Λαούδη

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, ΠΕΜΠΤΗ, 10.02.2022 

Στη δημιουργία Βρεφονηπιακού σταθμού στο Κόρθι προχωράει ο Δήμος μας σε συνεργασία με την ΑΦΟΙ ΛΑΟΥΔΗ ΑΕΒΕ. 

Ο βρεφονηπιακός σταθμός θα στεγαστεί σε δημοτικό κτίριο στον Όρμο Κορθίου και θα είναι δυναμικότητας 15 νηπίων και 6 βρεφών. 

Το κόστος εκσυγχρονισμού και προσαρμογής του κτιρίου, ώστε να πληροί τις προβλεπόμενες προϋποθέσεις, έχει αναλάβει η εταιρεία ΑΦΟΙ ΛΑΟΥΔΗ ΑΕΒΕ, την οποία ευχαριστώ θερμά. Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΛΑΟΥΔΗ ΑΕΒΕ ήταν και είναι πάντα κοντά στις ανάγκες του Κορθίου αποδεικνύοντας την αγάπη της οικογένειας Λαούδη για τον τόπο τους.

Οι εργασίες μετατροπής αφορούν τη διαμόρφωση των αιθουσών, την αντικατάσταση κουφωμάτων, τη διαμόρφωση των χώρων υγιεινής, την τοποθέτηση αντιολισθητικού δαπέδου στις αίθουσες ύπνου και απασχόλησης βρεφών και νηπίων, την κατασκευή εσωτερικών χωρισμάτων από γυψοσανίδα, τους χρωματισμούς του κτιρίου και άλλες εργασίες, ώστε ο σταθμός να εναρμονιστεί με τις διατάξεις του Π.Δ. 99/2017.

Η μελέτη του έργου εκπονήθηκε από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου μας, σε συνεργασία με τη δωρεάν συνδρομή της κας Καλλιόπης Ψαριώτη, η οποία ανέλαβε και παρέδωσε τη σύνταξη των σχεδίων.

Ένα ακόμα έργο υποδομής θα ξεκινήσει άμεσα καλύπτοντας μια από τις βασικές ανάγκες της περιοχής Κορθίου. 

Ευχαριστώ θερμά την κα Ψαριώτη για την τεχνική συνδρομή της, καθώς και την οικογένεια Λαούδη για τη χρηματοδότηση!

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΆΝΔΡΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ

1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα στα όμορφα λιβάδια από την ανοιξιάτικη Νέα Υόρκη
    Πολλά συγχαρητήρια στην εταιρεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή