Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Θεοδόσης Ι. Σουσούδης: Γιατί άραγε τόσα ψέματα για την Αναπτυξιακή Άνδρου;

👉 Βίντεο: Δημ. Συμβούλιο "Αναπτυξιακή Άνδρου α.ε." του Βαγγέλη Λουκίσα ΕΔΩ

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟΣΑ ΨΕΜΑΤΑ?

Σε παρωδία μετέτρεψε ακόμα μια φορά, η συμπαράταξη Λοτσάρη το ΔΣ της 22ας Φεβρουαρίου. Για μια ακόμα φορά, πρωταγωνίστησαν με το απαράδεκτο φρασεολόγιο και ύφος, ο κ. Μπάλλας, ο κ. Γιαννίσης, ο κ. Λοτσάρης, που παρά τις υπεύθυνες και σημαντικές θέσεις που κατέχουν, αποδεικνύονται ακατάλληλοι. 
Η έκπληξη όμως της ημέρας, ήταν ο κ. Κυριάκος Θωμάς, ο οποίος αναγκάστηκε να φανερωθεί, για να καλύψει με εμπάθεια και αοριστολογίες, ως έμμισθος σύμβουλος οικονομικών, τον εργοδότη του κ. Λοτσάρη, σχετικά με την εκκαθάριση της Αναπτυξιακής Εταιρείας.

Δυστυχώς το συμβούλιο «κόπηκε» από την ζωντανή μετάδοση στο θέμα της πολύπαθης ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ.       

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ Κ. ΘΩΜΑ

Θα αναφερθώ σε αυτά, που δήλωσε εγγράφως στο «εν άνδρω», το site που τον χλεύαζε και τον διέσυρε και τώρα φαίνεται πως διανύουν μια αγαστή συνεργασία.

Τα ΨΕΜΑΤΑ, η αγνωμοσύνη και η προσπάθεια αποπροσανατολισμού, που επιχείρησε, αποτελούν μοναδική περίπτωση χαρακτήρα ανθρώπου.

«ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ  ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΘΩΜΑ..

1ο ΨΕΜΑ: «….ο δήμαρχος Λοτσάρης να κλείσει την μετέωρη επί τριετία εταιρεία εξοφλώντας τα χρήματα που χρωστά επί 5ετία η διοίκηση Σουσούδη».

Η μετέωρη επί 3ετία εταιρεία είναι αποτέλεσμα της συνδιοίκησης Λοτσάρη-Θωμά, αφού κυβερνούν επί 2.5 χρόνια, χωρίς να κάνουν απολύτως τίποτα και βρίσκονται σε πλήρη αδράνεια.

Ο κ. Θωμάς ξέχασε, ως διά μαγείας, πως τα χρέη  της Αναπτυξιακής έχουν παρελθόν πολλών δεκαετιών και είχαν προέλθει κύρια προ του 2014. Το γνωρίζει πολύ καλά, αφού ήταν διοίκηση το 2014-2016, όπως επίσης ότι είχαμε παραλάβει μια ήδη κατεστραμμένη και χρεωκοπημένη εταιρεία.  

2ο ΨΕΜΑ: «…η ενωμένη αντιπολίτευση έχει το 85% των μετοχών και δεν έχει κάνει τίποτα….»

Κύριε Θωμά θα πρέπει να γνωρίζετε ως οικονομικός σύμβουλος, ότι ο μέτοχος της Αναπτυξιακής είναι ΜΟΝΟΝ, ο Δήμος Άνδρου.

 Υπεύθυνοι για την εκκαθάριση είναι αποκλειστικά οι Εκκαθαριστές-Ορκωτοί Λογιστές, που έχουν οριστεί από το ΔΣ το 2017. Με τους οποίους είχε αλληλογραφία ΜΟΝΟΝ εσείς και ο δήμαρχος, χωρίς να έχετε ενημερώσει ΚΑΝΕΝΑΝ, (όλα εν κρυπτώ)…..

Ο Δήμος Άνδρου δια του δημάρχου, με τις υπηρεσίες που ελέγχει, δεν έχει προβεί σε καμία ανανέωση επί 2.5 χρόνια, για την σύμβαση των δύο Ορκωτών. 

3ο ΨΕΜΑ: «…….ο κ. Γ. Τριδήμας ο οποίος τόνισε ότι είναι απλήρωτος από το 2014. Κάτι που μπέρδεψε ακόμα περισσότερο τον κ. Σουσούδη…»

Μάλλον έχετε μπερδευτεί κ. Θωμά και  σας έχει γίνει συνήθεια η παραπληροφόρηση.   Ο κ. Τριδήμας είναι απλήρωτος από τις αρχές του 2014, από σύμβαση που είχε συνάψει με την προηγούμενη διοίκηση και το γνωρίζετε πολύ καλά αυτό, αφού ήσασταν πρόεδρος ΔΣ τότε. 

4ο ΨΕΜΑ: «….ο κ. Σουσούδης ακολουθεί ασμένως είτε συμφωνεί είτε όχι….» 

Η αλήθεια είναι μία και μοναδική. Η δημοτική μας παράταξη, απαρτίζεται από  συνεργάτες με αμοιβαία εμπιστοσύνη μεταξύ μας. 

Μην «κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια».

Δεν έχουμε ούτε φερέφωνα, ούτε «μηχανισμούς».

Μάλλον ο κ. Θωμάς ακολουθεί ασμένως εκεί που οσφραίνεται την εξουσία. 

Με την «λάσπη» και τις «ταμπέλες» δεν κάνετε πολιτική, επιτελείτε εντεταλμένη εργολαβία.  

5ο  ΨΕΜΑ:  «…..υποτίθεται ότι (ο Σουσούδης) άφησε 2 εκατομμύρια ευρώ ταμείο και (γιατί) δεν προχώρησε στην πληρωμή …………. πριν την βάλει σε εκκαθάριση?...» 

Σε πλήρη σύγχυση, οι ισχυρισμοί του κ. Θωμά. 

Και βέβαια!!! ως διοίκηση αφήσαμε το 2019, εύρωστο ταμείο στον Δήμο, με πολλά περισσότερα από 2 εκατομμύρια ευρώ συνολικά, μαζί με χρηματοδοτήσεις.

Θα θυμίσω στον κ. Θωμά, ότι η εκκαθάριση αποφασίστηκε το 2017, με απόφαση ΔΣ.

Συνεπώς, πως θα πληρωθεί ένα χρέος το 2017 με έσοδα του 2019????? 

Αυτό ίσως μόνο ο κ. Θωμάς,  γνωρίζει πως μπορεί να γίνει.

- Όσο για τα ποσά, τις χρηματοδοτήσεις και τα έργα, που αφήσαμε διαθέσιμα στο Δήμο τον Σεπτέμβρη του 2019, είναι εύκολο να διαπιστωθούν.  Η οικονομική και τεχνική υπηρεσία και όλα τα στοιχεία είναι δίπλα τους. Γιατί κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν?

Τι φοβούνται? 

Αλήθεια ο κ. Θωμάς,  όταν παρέδωσε τον Δήμο Υδρούσας, σε ποια οικονομική κατάσταση ήταν? 

Εμείς όντως αφήσαμε έναν εύρωστο Δήμο.

Εσείς??

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ:

Ο κ. Θωμάς,  ως  έμμισθος Οικονομικός Σύμβουλος του κ. Λοτσάρη

- Δεν ΑΝΑΝΕΩΣΕ για ΔΥΟΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ, 9/2019 με 2/2022, την  Σύμβαση Εργασίας στους εκκαθαριστές για να συνεχίσουν την εκκαθάριση!!!!!  ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ??????

- Πρότεινε να πάρει ο κ. Λοτσάρης την εκκαθάριση επάνω του, μακριά από το δημοτικό συμβούλιο προκειμένου να αλλάξει τους Ορκωτούς Ελεγκτές που είχαν ΟΜΟΦΩΝΑ οριστεί από το ΔΣ!!!!!  

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ???

- Κάνει πως δεν έχει ιδέα για τις εμπεριστατωμένες εκθέσεις των Ορκωτών.

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ???

-  Κάνει πως δεν ξέρει πόσα χρέη πλήρωσε και πόσες υποχρεώσεις εκπλήρωσε η Διοίκηση Σουσούδη, από το 2017 όταν η Αναπτυξιακή τέθηκε σε εκκαθάριση?

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ???

ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ:

1.  H Ορκωτός Λογίστρια-Εκκαθαρίστρια,  είχε καταθέσει πολυσέλιδη έκθεση από τον Μάρτιο του 2020 και δεν ενημέρωσαν ΚΑΝΕΝΑ.

2. Υπήρχε αλληλογραφία του κ. Λοτσάρη με τους Ορκωτούς που την γνώριζε ο κ. Θωμάς και δεν ενημέρωσαν ΚΑΝΕΝΑ.

3. Υπήρχε πρόθεση και από τους δύο Ορκωτούς για ανανέωση της σύμβασής τους και δεν έκαναν ΤΙΠΟΤΑ.

4. Υπήρχε έκκληση για συνεργασία με τις υπηρεσίες από τους Ορκωτούς και δεν έκαναν ΤΙΠΟΤΑ.

Και έρχεται τώρα να περιπαίξει πονηρά, υποκριτικά και ανερυθρίαστα με λογικοφανείς προφάσεις και ψέματα, για την εκκαθάριση της Αναπτυξιακής.

«Το παράδειγμα προς αποφυγή», αποκτά περισσότερα μέλη.

Θεοδόσης Ι. Σουσούδης
www.facebook.com/sousoudis

1 σχόλιο: