Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022

Ο Δήμαρχος Άνδρου ζητά από τον Ιωάννη Μπακέλα να παραιτηθεί

👉 Διαβάστε να μάθετε το γιατί…πάντως να πούμε και κάτι ο Μπακέλας είναι αιρετός, που πάει να πει πως δίνει λογαρισμό μόνο σε όσους τον ψήφισαν. Αυτό και τίποτα άλλο!

Προς: Ιωάννη Μπακέλα
Θέμα: Επιστολή Δημάρχου

Η πρόσφατη θεομηνία απέδειξε πόσο σημαντικό είναι να υπάρχουν αιρετοί έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για το κοινό καλό. Απέδειξε την ίδια στιγμή πόσο κακό κάνουν αιρετοί, όπως εσύ, κ. Μπακέλα, που η προσφορά σου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση περιορίζεται ως σήμερα σε μηνύσεις κατά των πολιτικών σου αντιπάλων. Περιορίζεσαι στο να κρατάς μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο αν και δεν ανήκεις πλέον στην παράταξη με την οποία είχες εκλεγεί. 

Και ας μην επικαλεστείς την διαγραφή σου. Στην πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ. μετά την διαγραφή σου ρητά δήλωσες ότι : "θα γινόμουν ανεξάρτητος εάν δεν είχα διαγραφεί ". Ήταν λοιπόν προαποφασισμένο να αποχωρήσεις. 

Σήμερα κρατάς μια θέση Δημοτικού Συμβούλου στερώντας την Ενότητα Κορθίου και ευρύτερα του Νησιού από έναν Δημοτικό Σύμβουλο με διάθεση προσφοράς.  Η Δημοτική Ενότητα Κορθίου εξέλεξε δύο Δημοτικούς Συμβούλους στην διοίκηση, όμως με την στάση σου, την έχεις αφήσει μόνο με έναν  σύμβουλο.

Οι πλημμύρες, οι φωτιές και οι πρόσφατες χιονοπτώσεις απέδειξαν  σε όλους ότι υπάρχουν πολλοί που αν και δεν εξελέγησαν δίνουν ότι καλύτερο μπορούν για την Άνδρο μας. Απαίτηση της κοινωνίας να παραδώσεις την έδρα που κρατάς. Μπορεί να συνεχίσεις να παίζεις πολιτικά παιχνιδάκια με τους συνοδοιπόρους σου. Δεν μπορείς όμως αυτό να γίνεται σε βάρος της κοινής προσπάθειας. Είναι ώρα να δείξεις σε όλους ότι διακατέχεσαι από ελάχιστη έστω πολιτική ηθική. 

Άλλωστε όλοι  θυμόμαστε τις θέσεις σου επί του θέματος που με ιδιαίτερο στόμφο εξέφραζες προεκλογικά και που συμπυκνώνονταν στο: « ...κάθε δημοτική έδρα ανήκει στην παράταξη. Όποιος διαφωνεί παραιτείται και παραδίδει την δημοτική έδρα».

Είναι σήμερα ώρα να εφαρμόσεις πρώτος όσα έλεγες.
Είναι η στιγμή  να προσφέρεις στο νησί έστω και με την παραίτησή σου.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΆΝΔΡΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ

2 σχόλια:

  1. Κι εγώ ζητάω από τον Δήμαρχο να παραιτηθεί γιατί προκαλεί οργή και διχασμό στο νησί από την μέρα που εξελέγη. Ας προσφέρει αυτή την ελάχιστη υπηρεσία στο νησί που τον τάισε τόσα χρόνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα στα όμορφα λιβάδια από την παγωμένη Νέα Υόρκη και εννοώ παγωμένη
    Ο καλός πολεμιστής στον πόλεμο γνωρίζετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή